Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Μαρτίου 2020

Δήλωση της παράταξης “Μαζί στο Μέλλον” για το εκλογικό αποτέλεσμα

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, η κοινωνία του Μεγανησίου έκανε τις επιλογές της. Εμφανώς απέρριψε την δική μας προγραμματική θέση και σκέψη, επιλέγοντας διαφορετικά, κάτι το οποίο σεβόμαστε. Το εκλογικό αποτέλεσμα ωστόσο, είναι παράγωγο μιας πλειάδας παραμέτρων που θα αξιολογήσουμε σε βάθος το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους υποστήριξαν τις θέσεις και το όραμά μας, όλους όσους αγωνίστηκαν και στήριξαν με ανιδιοτέλεια και θέρμη τον προεκλογικό μας αγώνα και ασφαλώς ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας επέλεξαν με την ψήφο τους.

Κατανοούμε και όλους αυτούς που για τους δικούς τους λόγους λύγισαν στην πίεση και τελικά μας απέρριψαν.

Στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου, αυτού της Αντιπολίτευσης, θα είμαστε δυναμικά και δημιουργικά παρόντες για όλους, υπερασπιζόμενοι το πρόγραμμα, τον σχεδιασμό μας και, κυρίως, το συμφέρον του Νησιού μας, τουλάχιστον όπως εμείς το εννοούμε.

Συγχαίρουμε τον κο Παύλο Δάγλα για την εκλογική του επιτυχία. Θα συνεχίσουμε ασφαλώς, μέχρι την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβρη, να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια για τα θέματα που έχουμε δρομολογήσει, πιστεύοντας και ελπίζοντας να τα δούμε να ολοκληρώνονται με την νέα δημοτική αρχή. Στην κατεύθυνση αυτή, θα μας βρουν αρωγούς και συμπαραστάτες.

Για την δημοτική παράταξη

«Μεγανήσι-Μαζί στο μέλλον»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Ευστάθιος Ζαβιτσάνος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αυτά είναι τα ναύλα των ακτοπλοϊκών γραμμών που συνδέουν τα Ιόνια

Νέες αναπροσαρμοσμένες  ανώτατες τιμές ανακοίνωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Την τροποποίηση – αναπροσαρμογή της υπ΄ αριθμ.3323.1/01/05/26-05-2005 απόφασής «Ανώτατες Επιτρεπόμενες Τιμές […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *