Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2020

Μαργέλης-Δρακονταειδής στο δεύτερο γύρο (τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα και δηλώσεις υποψηφίων Δημάρχων. 2η αναν.)


Δηλώσεις

Ευχαριστώ από καρδιάς  τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες. 

  Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών ήταν μία επιβράβευση της προσπάθειας που κάναμε. Μιας προσπάθειας με ιδέες, με προγράμματα και με σχέδιο για το μέλλον του τόπου, από εμένα και από όλους τους υποψήφιους  της παράταξής μας. Δεν απαντήσαμε σε προκλήσεις, ούτε σε συκοφαντίες, αλλά σεβαστήκαμε όλους τους πολίτες και όλες τις διαφορετικές απόψεις.

Μιλήσαμε μόνο για το μέλλον του τόπου, για τα προβλήματα της καθημερινότητας, και τελικά νομίζω πως πείσαμε τους πολίτες για το ότι έχουμε ένα σχέδιο για την Λευκάδα και ένα όραμα για τον τόπο με στόχο να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά τους. Πιστεύω ότι την επόμενη Κυριακή θα ολοκληρώσουμε τη νίκη μας.

Μια νίκη της κοινωνίας της Λευκάδας, διότι ο δικός μας ο συνδυασμός είναι ένας συνδυασμός που δημιουργήθηκε από την κοινωνία, η οποία έκανε την υπέρβασή της. Έκανε υπέρβαση από κόμματα, από τις αγκυλώσεις του χθες και του παρελθόντος. Θεωρώ ότι κάτι καινούργιο γεννιέται με αυτή την προσπάθεια για τον τόπο και είναι στο χέρι μας και στην ευθύνη μας τα επόμενα χρόνια να δουλέψουμε σκληρά και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών μας.

Σπ. Μαργέλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο κ. Δρακονταειδής αμέσως μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών.

“Oι πολίτες της Λευκάδας έκαναν την επιλογή τους. Η δημοτική μας κίνηση “Όλοι για την Λευκάδα” είχε την πρώτη επιτυχία στην πρώτη μάχη που έδωσε. Θα συμμετέχει στην δεύτερη Κυριακή. Ήταν μια μάχη που δόθηκε από τη μεριά μας με καθαρούς όρους , κοιτώντας στα μάτια τους πολίτες και λέγοντάς τους την αλήθεια. Δεν χαϊδέψαμε αυτιά , ούτε χτυπήσαμε πλάτες όπως συνήθιζε και συνηθίζει να κάνει η παράταξη του κ. Μαργέλη.

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών στάθηκε όρθια. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του δήμου μας , ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορές να σταθούν ανάχωμα απέναντι στο παλιό και να επιλέξουν το καινούργιο. Οι άνθρωποι που μας οδήγησαν εδώ ως κοινωνία , δεν μπορούν να πάνε την Λευκάδα μπροστά. Πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Η Λευκάδα αλλάζει”

Μαργέλης-Δρακονταειδής στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα
Σε 63 από 71 Ε.Τ. ο Σπύρος Μαργέλης προηγείται με ποσοστό  35,13% . Δεύτερος ο Κώστας Δρακονταειδής με 26,13 %, ακολουθούμενος από τον Βασίλη Αραβανή με 22,67%.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Eπίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θοδωρή Χαλικιά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Την Παρασκευή 22/05/2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Χαλικιάς Θεόδωρος πραγματοποίησε  στο γραφείο του  συνάντηση με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *