Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Η καλύτερη διαφήμιση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τελικά ο Πάγκαλος

Δεν είναι νέος τίτλος, είναι παλιός, από τον Οκτώβριο του 2012 που γράφαμε τότε “Ο Θεόδ. Πάγκαλος η καλύτερη διαφήμιση για τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Και τι δεν είχε πει τότε (τι δεν ελιχε σούρει) ο πρώην βουλευτής,  πρώην Αντιπρόεδρος και «βαθμολογητής» των υπουργών της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και συγγραφέας τού «Όλοι μαζί τα φάγαμε», κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Κων. Ζούλα της “Καθημερινής”.

«Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα, θα έλεγα «όλοι μαζί με τον Σαμαρά», διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»

“Ο κ. Τσίπρας είναι συγκυριακό «προϊόν». Εκφράζει μια συμμαχία αναρχικών και νεοκομμουνιστών και μια μερίδα του εκλογικού σώματος η οποία είναι αγανακτισμένη γιατί έχει χάσει ένα μέρος από τα κεκτημένα της.”

“Μεγαλωμένες με τη λογική του κ. Τσίπρα, που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Διότι αυτό είναι το δίδαγμά του και από τους νεότερους κυρίως δοξάζεται έχοντας αναδειχθεί σε πολιτικό εκπρόσωπό τους μέσα από τις καταλήψεις εναντίον της μεταρρύθμισης Αρσένη, προκειμένου να μην αλλάξει τίποτα στην άθλια παιδεία μας που έβγαλε γενιές αγραμμάτων. Τον άκουσα τις προάλλες να κραυγάζει ότι αν εμείς ήμασταν στην Σύνοδο Κορυφής θα τους λέγαμε «κάτω τα μολύβια, γιατί εδώ μιλάμε για ανθρώπους και όχι αριθμούς». Σαν να ‘ναι ο Αστερίξ ή ο Τεν Τεν που μπαίνει στην αίθουσα και διατάζει τη Μέρκελ ή τον Ολάντ. Πρόκειται περί γελοίου ατόμου και δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω.”

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

Σήμερα ο κ. Πάγκαλος απασφάλισε πάλι. Τα πυρά του, που αλλού, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα κατά της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και μιας ΜΟΡΦΗΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και ΑΓΩΝΙΣΤΗ, τον Μανώλη Γλέζο. Δείτε εδώ.

Φαίνεται τελικά ότι είχαμε δίκιο τότε που γράφαμε ότι η καλύτερη διαφήμιση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κ. Πάγκαλος. Δεν πέρασε απαρατήρητη η στάση του και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος έφτασε στο σημείο να τον “βαφτίσει” “χορηγό” του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανερχόμαστε στο άρθρο μας του Οκτώβρη 2012, όπου γράφαμε τότε ότι “μάλλον ο κ. Σαμαράς είναι εκείνος που θα πρέπει ν΄ αρχίσει ν΄ ανησυχεί τα μάλα με τη στήριξη Πάγκαλου.”

Σήμερα ο κ. Πάγκαλος δήλωσε «Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι»,  «Δεν θα ψηφίσω Ελιά γιατί δεν με θέλουν» (εδώ). Τώρα εκτός από τον κ. Σαμαρά, υπάρχει ακόμα ένας που θα πρέπει να ανησυχεί με την πλέρια στήριξη.

Πάντως πέρα από αυτά που φαίνονται στη δήλωση του κ. Κωνσταντινόπουλου περί “χορηγού”, θα πούμε μόνο ένα -και δεν νομίζουμε να το αμφισβητεί κανείς: Δεν ανησυχήσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άδικα, χωρίς λόγο, διότι ό,τι και να προσάψει κανείς στον γηραιό πολιτικό, δεν παύει να είναι ευφυής και αυτό δεν το λέμε καθόλου ειρωνικά.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights