Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Αυγούστου 2020

Μαύρη προπαγάνδα (του Μάρκου Νικητάκη)

Όταν δεν έχεις θέσεις καταφεύγεις στις συκοφαντίες! Όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις στην κινδυνολογία! Παλιά και δοκιμασμένη μέθοδος που χρησιμοποιούσαν και, δυστυχώς, χρησιμοποιούν, οι λάτρεις του παλαιού δικομματισμού, ιδίως οι εμφανιζόμενοι ως «σωτήρες» του τόπου, και οι ακόλουθοί τους!

Αλλού λένε ότι δεν ψηφίσαμε, ως δημοτικοι σύμβουλοι με την κίνηση «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», μειώσεις τιμών, αλλού ότι ψηφίσαμε χαράτσια, αλλού ότι είμαστε διαπλεκόμενοι (δεν το σχολιάζω…), αλλού … ότι τους έρθει στο μυαλό!

Βάλανε μπροστά τον ανεμιστήρα με τη λάσπη και δεν λένε να τον κλείσουν!

Έφτασαν στο σημείο να μας κατηγορούν ότι θέλουμε τις υδατοκαλλιέργειες σε Κάλαμο και Καστό, εμάς που πολεμήσαμε μια τέτοια απόφαση στην πράξη και τα γραπτά μένουν! Ποιοι το έκαναν; Μα αυτοί που ψήφισαν τέτοιες αποφάσεις και μάλιστα με 11 υπογραφές υπουργών μέσα σε μια νύχτα! Τι καλά…

Είναι προφανές ότι δεν αφήνουμε αναπάντητες τέτοιες «ευγενικές χειρονομίες», που δείχνουν τον πολιτικό τους πολιτισμό, στις προεκλογικές μας περιοδείες. Χωρίς να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε αλάθητοι, απαντούμε με επιχειρήματα, όχι με ψεύτικες δικαιολογίες.

Μια «τρελή» συκοφαντία που κυκλοφορεί εσχάτως, και αφορά και στο πρόσωπό μου, είναι ότι, αν βγούμε, θα κλείσουμε τα μαγαζιά της παραλίας!

Θαρρώ είναι αστείο και μόνο να το επικαλείται ο οποιοσδήποτε!

Δεν θέλω να το σχολιάσω.

Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι η εκπεφρασμένη επιθυμία και απόφασή μας να μπει μια τάξη σε μια κατάσταση, οφθαλμοφανέστατα κακή, σε συνεργασία πάντα με τους επιτηδευματίες, κλείνει μαγαζιά, τι να πω…

Μάλλον δεν καταλαβαίνουν, όσοι διαρρέουν τέτοιες αηδίες, ότι η πολιτική που υποστηρίζουν, και συνέβαλε σε αυτήν ο αρχηγός τους που έκανε γυμναστική στη Βουλή, τα κλείνουν!

Κύριοι, έχουμε αδυναμίες και παραλείψεις, είναι λογικό. Αντιπαρατεθείτε με επιχειρήματα γιατί στη λάσπη καταφεύγουν όσοι δεν έχουν ή όσοι φοβούνται την αλήθεια!

Επιτέλους μια αξιοπρεπής ήττα είναι θαρρώ προτιμότερη από τη γελοιοποίηση!

 

Μάης 2014

Μάρκος Νικητάκης

Υπ. Δημοτικός σύμβουλος

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *