Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Ενημερωτική επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Λευκάδας εν όψει των επικείμενων εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης

Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας,

Με αφορμή την επικείμενη διεξαγωγή των τοπικών αυτοδιοικητικών αρχαιρεσιών θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να μετέχω σε αυτές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Μια απόφαση καθόλου εύκολη, αλλά με απόλυτη επίγνωση και ευθύνη για την επιλογή μου.

Η πολιτική της αποστάσεως από τα κοινά με βρίσκει αντίθετο ως αρχή! Βιώνουμε περιόδους που επιβάλλεται να τολμήσουμε και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας!

Με γνώμονα όλα τα προαναφερθέντα αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου και να ενώσω τις δυνάμεις μου με ανθρώπους που κρίνω ότι μοιράζονται τις ίδιες αρχές με τις δικές μου, ανθρώπους που είναι άφθαρτοι, δημιουργικοί και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του τόπου μας. Πρόσωπα καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά. Πρόσωπα με ξεχωριστές διαδρομές αλλά με κοινή αγωνία και όραμα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να εργαστούν και να προσφέρουν στον τόπο τους!

Κλείνοντας θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το έργο που έχουμε αρχίσει στο Επιμελητήριο θα συνεχίσει απρόσκοπτα και στο παρόν και στο μέλλον, και προφανώς ανεξαρτήτως των εκλογικών αποτελεσμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, διότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να συμβάλω τα μέγιστα για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι η επόμενη μέρα των εκλογών να μας βρει όλους ακόμα πιο ενωμένους και ακόμα πιο δυνατούς, για να φτάσουμε τη Λευκάδα μας εκεί που της αξίζει!

Με εκτίμηση

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights