Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Αυγούστου 2020

Ο Βασίλης Αραβανής στους Τσουκαλάδες – Πρόσκληση προς Λευκαδίτες των Αθηνών

Ο υποψήφιος δήμαρχος  Βασίλης Αραβανής  επισκέφτηκε εχθές 6 Μαϊου τους Τσουκαλαδες όπου συζήτησε, με ένα μεγάλο πλήθος κατοίκων του χωριού,θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο συνδυασμός “Μαζί για τη Λευκάδα μας” με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Αραβανή,προσκαλεί όλους τους Λευκαδίτες ετεροδημότες αλλά και τους φίλους της Λευκάδας, σε εκδήλωση-ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 11 Μαϊου και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο “ΑΧΙΛΛΕΙΟ”  Αγ. Κωνσταντίνου 32, Αθήνα.

Ο Βασίλης Αραβανής θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει το μήνυμα νίκης και το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί στη Λευκάδα, στο Κάλαμο και στο Καστό ,στους ετεροδημότες της Αθήνας για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές,στη Λευκάδα μας.

Η παρουσία σας θα είναι ξεχωριστή γιατί θα μας δώσετε δύναμη,θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας. Για ένα Δήμο ανοιχτό, που θα στηρίζεται στη συμμετοχή,στη συνύπαρξη και στη συνεργασία.

Μαζί σας μπορούμε να κάνουμε τη Λευκάδα μας καλύτερη.

                                  Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αντί να ακυρώσει το «Χωροταξικό των Υδατοκαλλιεργειών» η κυβέρνηση ανανέωσε τις προθεσμίες του με Π.Ν.Π.

   Επισυνάπτουμε εκ μέρους του Δημάρχου Πόρου, κ. Ιωάννη Δημητριάδη, Δελτίο Τύπου της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ […]

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *