Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Ιανουαρίου 2022

Η “Επτανησίων Θέληση” με αφορμή την δήλωση του προέδρου του ΑΝΕΛ Π. Καμμένου από την Λευκάδα οτι το κόμμα του στηρίζει στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων και τον Κ. Γαλιατσάτο

Είμαστε υποχρεωμένοι έστω κι αν γινόμαστε κουραστικοί να επισημάνουμε ότι:
1) Έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα κι απο την πρώτη στιγμή ότι όχι μόνο δεν επιδιώκουμε αλλά αντίθετα δεν επιθυμούμε την στήριξη κανενός κομματικού φορέα.
2) Καλούμε τους πολίτες των Ιονίων νήσων να μην υπακούσουν σε καμία κομματική γραμμή ή εντολή και να επιλέξουν με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και όχι εντολοδόχους διαχειριστές της εξουσίας.
3) Το ψηφοδέλτιο μας απαλλαγμένο από κομματικές εξαρτήσεις, υποστηρίξεις και υποστυλώματα διεκδικεί την ψήφο του Επτανησιακού λαού με μοναδική δέσμευση οτι είμαστε έτοιμοι κι αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τα κάθε λογής κατεστημένα που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.
Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όραμα, ελπίδα και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας κι όλοι μαζι να αγωνιστούμε για να πετύχουμε οτι καλυτερο μπορούμε για τον τόπο μας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

(ΔΤ)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Νικολόπουλος “πατάει” στη Λευκάδα με το κίνημα Χριστιανοδημοκρατικής Αναγέννησης

Ένας ακόμα πυρήνας  του “Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος” για την Αναγέννηση της χώρας  και της παράταξης, δημιουργείται  στο νησί της Λευκάδας, μετά […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *