Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιανουαρίου 2022

Eπίσκεψη των υποψηφίων της ΑΝ.Α.Σ.Α Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας στο Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της ΑΝ.Α.Σ.Α  στην Λευκάδα κ. Θόδωρος  Χαλικιάς  συνοδευόμενος από  υποψηφίους  του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Χαλικιάς περίοδευσε και στα τρία χωριά του Μεγανησίου , όπου ο συνδυασμός έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του μικρού νησιού που δεν έχασαν την ευκαιρία να αποδείξουν  για μια ακόμη φορά την  γνωστή φιλοξενία τους.

Το κλίμα που εισέπραξαν στην επίσκεψή τους ήταν πολύ θετικό και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι κάτοικοι προσκαλούσαν στα σπίτια τους τους υποψηφίους, όπου τους πρόσφεραν εκλεκτούς μεζέδες και κεράσματα.


Η περιοδεία στο Μεγανήσι της ΑΝ.Α.Σ.Α για μία ακόμη φορά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Μεγανήσι επισκέφθηκε το Σάββατο 3 Μάιου  2014  ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Λευκάδας της ΑΝ.Α.Σ.Α  κ. Θεόδωρος  Χαλικιάς  συνοδευόμενος από  υποψηφίους  του ψηφοδελτίου του.

Οι υποψήφιοι  περιόδευσαν και στα τρία χωριά του Μεγανησίου , όπου οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με την γνωστή απλή και ταυτόχρονα  ζεστή φιλοξενία τους προσκαλώντας τους πολλές φορές στα σπίτια τους.  Μεταξύ των κατοίκων και των υποψηφίων αναπτύχθηκε διάλογος σε πολύ θερμό κλίμα, στον οποίο οι κάτοικοι εξέφρασαν τις αγωνίες τους και τον προβληματισμό τους για την σημερινή κοινωνικοοικονομική κατάσταση. Η υποδοχή των κατοίκων η στάση τους και οι προβληματισμοί τους έδειξαν την αγωνία τους για  ανατροπή της υφιστάμενης πολιτικής  κατάστασης στην περιφέρειά μας. Ανατροπή που  θα γίνει μόνο με την βοήθεια και συμπαράσταση των ίδιων και όλων των κατοίκων των Ιονίων νήσων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *