Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Bασίλης Στραγαλινός: “Ελπίζω να πρυτανεύσει ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά σας και να τους μαυρίσετε με την ψήφο σας…”

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔ!ΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι,

Πριν δυό (2) μήνες περίπου είχα ανακοινώσει την κάθοδό μου ως υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βία (πρόβλημα υγείας) αναγκάστηκα να μην συνεχίσω, καθ` όσον ήταν αδύνατο γα διεξαγάγω τον αγώνα που πρέπει μέχρι τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Η κάθοδός μου δεν εκπορεύετο από φιλοδοξία, αλλά από την προσπάθεια την δικιά μου και πολλών άλλων συμπολιτών μου να γκρεμίσουμε το υφιστάμενο από δεκαετίες κατεστημένο που μας φυτεύει σαν Δημάρχους άτομα υπάκουα σ` αυτό, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν ή όχι εκείνα τα κριτήρια που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος για να θεωρηθεί ότι το έργο του θα είναι επιτυχημένο (π.χ. αναγνωρισιμότητα, κοινωνική προσφορά, γνώσεις, εμπειρίες κλπ.).

Φίλες και ήλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν μαζί μου στην σύντομη αυτή διαδρομή της κίνησής μου, καθώς και όλους εσάς που πιστεύετε στο πρόσωπό μου για την εν γένει προσφορά μου στο λαό της Λευκάδος κατά την μακρόχρονη σταδιοδρομία μου στον Στρατό και την θητεία μου στο Νοσοκομείο Λευκάδος ως Διοικητής και να σας παρακαλέσω, επειδή οι επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου είναι κρίσιμες για το μέλλον της Λευκάδος μας, με νηφαλιότητα, κρίση και απηλλαγμένοι από τα κομματικά σας πιστεύω να επιλέξετε εκείνο τον υποψήφιο Δήμαρχο που έχει γνώσεις, εμπειρίες, δημιουργικό παρελθόν στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι κάποιον ουρανοκατέβατο, φυτεμένο που δεν τον γνωρίζει κανείς σας, εκτός από το σάπιο κατεστημένο που με τις επιλογές του όλα αυτά τα χρόνια οδήγησε το νησί μας σε μαρασμό και δημιούργησε σε σας τόσα πολλά προβλήματα καθημερινότητας, δυσλειτουργίας και έλλειψης αναγκαίων υποδομών ανάπτυξης. Ένα κατεστημένο που τα έχει όλα. Διαπλοκή, υπόγειες συμφωνίες, δούρειους ίππους, πολιτικούς πατρόνους, Πήλιο Γούσηδες κλπ και με όλα αυτά, αυτό το σάπιο κατεστημένο μετέτρεψε το μεγάλο δημοκρατικό κόμμα της Ν.Δ. του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή σε τσιτσίνο καντόνι.

Σκέπτομαι τους ομοϊδεάτες μου ψηφοφόρους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτησσες και ιδιαίτερα της περιοχής μου του πρώην Δήμου Ελλομένου που καλούνται να ψηφίσουν εκείνους που επί τριάμισι χρόνια έφτυναν και κατηγορούσαν και τώρα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας. Ελπίζω να πρυτανεύσει ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά σας και να τους μαυρίσετε με την ψήφο σας, αποδεικνύοντας ότι δεν είστε ούτε υποχείρια, ούτε δεδομένοι πλέον.

Λευκάδα, 3Ο / 04 Ι 2OL4

Στραγαλινός Βασίλειος
Ταξίαρχος ε.α.
Πρώην Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λευκάδος

2014-04-30

πηγή : mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights