Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
11 Απρίλιος 2021

Μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισητήρια

Τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων στην ακτοπλοΐα μέσω της κατάργησης ορισμένων από τις κρατήσεις υπέρ τρίτων, επιβεβαίωσε χθες ο υπουργός θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης, και πρόσθεσε ότι προτίθεται να καλέσει τους ακτοπλόους σε συναντήσεις «χωρίς αποκλεισμούς» με στόχο την επίτευξη μίας «συμφωνίας κυρίων».

Ο ΥΘΥΝΑΛ έκανε χθες ένα βήμα μπροστά και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε πως το θέμα των κρατήσεων υπέρ τρίτων το έχει συζητήσει με το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο και συμφωνεί.

«Το έχω συζητήσει το θέμα αυτό με τον κ. Παπακωνσταντίνου και συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε κάποιες μειώσεις εισιτηρίων που αφορούν στις κρατήσεις υπέρ τρίτων.

Υπάρχουν σήμερα ορισμένες κρατήσεις που έχουν αναφορές σε δεκαετίες πίσω, σε εποχές που κάποτε, κάποιοι κουβαλούσανε τις βαλίτσες των επιβατών για να πάνε στο πλοίο κ.ο.κ.. Νομίζω ότι αυτά σήμερα δεν ισχύουν και για μένα θα πρέπει να καταργηθούν, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντίδης.

Ωστόσο, στη συνέχεια «στράφηκε» προς τους ακτοπλόους σημειώνοντας …   Συνέχεια

Σχετικό: Φθηνότερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *