Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουνίου 2023

Yποψήφιος με τον Βασίλη Αραβανή και ο Θανάσης Καββαδάς

Φίλες και φίλοι

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση, γιατί θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον των τοπικών κοινωνιών. Η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει η χώρα μας, ιδίως στον οικονομικό τομέα, πλήττει και την αυτοδιοίκηση και ως εκ τούτου απαιτεί διαχείριση με γνώση και εμπειρία.

Πέρα και πάνω από κομματικές προτιμήσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες, άνθρωποι έμπειροι και ικανοί, με διάθεση να προσφέρουμε στον τόπο, καθημερινά ενώνουμε δυνάμεις για να πετύχουμε το καλύτερο για το Δήμο μας. Αφήνουμε πίσω λογικές του παρελθόντος, άγονες αντιπαραθέσεις και μικροκομματισμούς. Πρέπει να έχουμε ως προτεραιότητα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και να εργαστούμε μεθοδικά με γνώση και συνέπεια λόγων και έργων.

Με αυτά τα δεδομένα, αποδέχθηκα τη πρόσκληση να συμμετέχω στο συνδυασμό «Μαζί για τη Λευκάδα μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Αραβανή, γιατί πιστεύω ότι με εφόδια την εμπειρία ,τη γνώση και με σκληρή δουλειά μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική ελπίδας, μια νέα πρόταση ζωής για τη Λευκάδα.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε μέχρι σήμερα και σας καλώ για ακόμα μια φορά να με τιμήσετε με τη ψήφο σας. Δεσμεύομαι απέναντι σας να εργαστώ με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα που ανέκαθεν με χαρακτήριζαν.

Κοινός μα στόχος δεν είναι άλλος από το να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα Δήμο ισχυρό, σύγχρονο ,βιώσιμο ,αλληλέγγυο και ανθρώπινο.

 

Αθανάσιος Καββαδάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights