Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Κώστας Δρακονταειδής: “Να απολογηθούν οι επίδοξοι σωτήρες και εραστές του τοπικού “success story””

Με αφορμή την ανακοίνωση των γιατρών του Νοσοκομείου Λευκάδας, στην οποία αποκαλύπτονται τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας του, έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σύστημα υγείας στον τόπο μας, δεν αποτελεί «κεραυνό εν αιθρία». Είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ασκούνται στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας. Μέσω των περικοπών – για να πληρώνονται οι δανειστές – και της απαξίωσης (και) η υγεία οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση.

Η ΛΥΣΗ είναι ΜΙΑ. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής που καταρρακώνει τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Η Δημοτική Κίνηση «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» στέκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδαςπου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορεί να λειτουργείκαι των πολιτών που πλήττονται από αυτήν την κατάσταση. Θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στον αγώνα τους, ο οποίος πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των πολιτών του νομού μας.

Όσοι υπερασπίζονται και όσοι ανέχονται αυτές τις πολιτικές και ταυτόχρονα παρουσιάζονται, ως επίδοξοι σωτήρες και εραστές του τοπικού “success story”, οφείλουν άμεσα να απολογηθούν.

Οι εξαγγελίες τους για μεγάλα έργα και οι μεγαλοστομίες τους περί ανάπτυξης, βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση – εκτός των άλλων – και με την εικόνα του συστήματος υγείας στο νομό μας.

Αν λοιπόν, στους τοπικούς υμνητές αυτή της κατάστασης, έχει απομείνει ίχνος «πολιτικού φιλότιμου», οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη για το κατάντημα στο οποίο έφεραν την πατρίδα μας.

Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν, γιατί το περισσότερο

 

Λευκάδα 26/04/2014

Για τη Δημοτική Κίνηση

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Δρακονταειδής Κων/νος

Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights