Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιάννη Δ. Σολδάτου με την Δημοτική Κίνηση “Όλοι για τη Λευκάδα”

Γεννήθηκα στη Λευκάδα το 1953.

Απόφοιτος της Ακαδημίας Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, εργάστηκα από το 1975-1988 σε εμπορικά πλοία (τάνκερς-φορτηγά) ως ανθυποπλοίαρχος και υποπλοίαρχος.

Το 1988 κατατάγηκα στο Πυροσβεστικό Σώμα όπου και υπηρέτησα ως Πλοίαρχος σε πυροσβεστικά πλοία.

Αποστρατεύτηκα το 2012 ως Υποστράτηγος.

Για τις υπηρεσίες μου στο Πυροσβεστικό Σώμα μου απονεμήθηκαν:  3 βραβεία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Εξωτερικών, εύσημο μνεία και ευχαριστίες από τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λιμένα Πατρών.

Η υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Κων/νου Δρακονταειδή «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» είναι μια συνειδητή προσπάθεια συμμετοχής μου στη συγκρότηση ενός διαφορετικού αυτοδιοικητικού πόλου.

Μιας άλλης αυτοδιοικητικής πρότασης για τον τόπο μας που προέρχεται από ενεργούς πολίτες, αδέσμευτους από συμφέροντα και απευθύνεται στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Αυτούς που απαιτούν για τη Λευκάδα τα αυτονόητα, που έχουν όραμα, που θέλουν την δημοκρατία, που επιδιώκουν την συμμετοχή, την διαβούλευση και την διαφάνεια, που θέλουν να αντιπαλέψουν τη μιζέρια και την αδιαφορία.

Μιας πρότασης που είναι σαφώς απέναντι σε πρόσωπα και πολιτικές που οδήγησαν την αυτοδιοίκηση σε απαξίωση και την κοινωνία στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανεργία.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

 

Με Εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ. ΣΟΛΔΑΤΟΣ

Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights