Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Αύριο 24 Απριλίου η παρουσίαση του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» στην Π.Ε. Λευκάδας

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θεόδωρος Βερύκιος, θα παρουσιάσουν αύριο 24 Απριλίου, στις 10.00 στην Π.Ε. Λευκάδας, τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λευκάδας για τις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Εχθές στο Αργοστόλι ο επικεφαλής και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή έκαναν την παρουσίαση των μελών του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» για την Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης, στις τοποθετήσεις τους επισήμαναν ότι κρίνονται από τη συνολική τους προσπάθεια να διατηρήσουν ενωμένη και αλώβητη την Περιφέρεια, υπό των αγκυλώσεων της διοικητικής μεταρρύθμισης, με το βάρος της πίεσης των γραφειοκρατικών δυστοκιών, διαθέτοντας πενιχρά οικονομικά μέσα και σε μία εξαιρετικά δυσχερή οικονομική περίοδο για τη χώρα και ειδικά για τα νησιά μας.

Τόνισαν επίσης οι κύριοι Σπύρου και Κουρής ότι παρέμειναν στις επάλξεις, ενδεχομένως κάνοντας λάθη ή υποπίπτοντας σε παραλείψεις, καθώς δεν κατείχαν την πλήρη αρμοδιότητα επέμβασης για όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την ευημερία των νησιών.

Κυρίως, όμως, σημείωσαν, αγωνίστηκαν με σθένος, ομοψυχία και την ειλικρινή διάθεση, προκειμένου να παραχθεί ουσιαστικό έργο, το οποίο και δεν επεδίωξαν να προβάλλουν και κάλεσαν όλους τους πολίτες που έχουν δια ζώσης αντίληψη και γνώση των πεπραγμένων και της δράσης τους, να τους στηρίξουν.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ: ΚΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  – Πτυχιούχος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών – έχει έντονη κοινωνική και ανθρωπιστική δράση

ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ – Νέος επιχειρηματίας – Έμπορος-Βιοτέχνης

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ- ΣΙΜΩΝΕΤΟΣ   ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ – Χημικός Π.Ε – Δημόσιος Υπάλληλος στο ΚΕΠ Παλικής

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Δικηγόρος Αθηνών – Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακήσιων Αθηνών

ΓΑΣΠΑΡΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ – Αυτοκινητιστής Εθνικών Μεταφορών

ΓΡΟΥΖΗ  ΤΖΟΓΙΑ – Δημόσιος Υπάλληλος –Εκλεγμένη Περ. Σύμβουλος & Αντιπεριφερειάρχης Νησιωτικής Πολιτικής

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μηχανικός Αυτοκινήτων(απόφοιτος ΣΕΛΕΤΕ) – Αρχηγός ομάδας πόλο του ΝΟΑ στην Α1 Εθνική κατηγορία- εκπαιδευτής ναυαγοσωστών.

ΜΑΓΟΥΛΑ   ΠΑΝΑΓΗΣ – Λογιστής

ΜΑΡΚΑΤΟΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Πολιτικός Μηχανικός

ΜΠΟΖΑ   ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ – Δημόσιος Υπάλληλος στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς όπου συνταξιοδοτήθηκε –Μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΗΚΕ κ΄της Φιλαρμονικής Κεφαλληνίας.

ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ –Δημ. Υπάλληλος –  Εκλεγμένος Περ. Σύμβουλος- Πρόεδρος ετεροδημοτών Ν.Δ Κεφαλληνίας και Ιθάκης- Έχει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΛΥΚΟΥΔΗ   ΠΗΝΕΛΟΠΗ – (ΠΟΠΗ) – Δημ. Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που συνταξιοδοτήθηκε-Ασχολήθηκε στο Επαρχείο Ιθάκης με πολιτιστικά και τουριστικά δρώμενα.

ΣΑΡΔΕΛΗ   ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΛΑ – Σήμερα είναι εκλεγμένη Περ. Σύμβουλος με αρμοδιότητες στα θέματα Ιθάκης- τ. Αντιπεριφερειάρχης Νησιωτικής πολιτικής και μικρών νησιών.

2 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.