Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
14 Απρίλιος 2021

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ξανά με τη “Νέα Ιόνιο Πολιτεία” και τον Σπύρο Σπύρου ο Δημοσθένης Σκληρός

Αγαπητοί μου συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Πριν τρεισήμισι χρόνια, οι πολίτες των Ιονίων έδωσαν στο Σπύρο Σπύρου και στο συνδυασμό “Νέα Ιόνιο Πολιτεία” την εντολή, να αντιμετωπίσει τα αυξημένα προβλήματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στην περιφέρειά μας.

Στην περίοδο που πέρασε, ειδικά στη Λευκάδα, έγιναν μεγάλες προσπάθειες. Πετύχαμε πολλά και σημαντικά. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαστε αλάνθαστοι. Υπήρξαν ασφαλώς και αδυναμίες. Τα έργα που γίνονται σήμερα στη Λευκάδα, εξαιρετικά υψηλού προϋπολογισμού και ιδιαίτερης σημασίας, δημιουργούν τις προϋποθέσεις απογείωσης της Περιφερειακής μας Ενότητας. Δίαυλος, Νοσοκομείο, Αγκυροβόλιο Βασιλικής, ΤΕΙ, όπως επίσης και πλήθος παρεμβάσεων που βελτίωσαν τη ζωή όλων μας.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Στην περίοδο που πέρασε, υπηρέτησα την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοσίων Έργων, ως Αντιπρόεδρος στην ΕΤΑΝΑΛ, καθώς επίσης και ως Αντιπρόεδρος στην εταιρεία ΑΝΑΛΗ ΑΕ, που διαχειρίζεται αγροτικά προγράμματα και στην οποία η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, είναι εκ των βασικών μετόχων. Δραστηριοποιήθηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω στην υλοποίηση του προγράμματός μας.

Στις εκλογές του Μαΐου, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, ξανά με τον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Βερύκιο.

Απευθυνόμενος σε όλους τους συμπολίτες μου αλλά και τους ετεροδημότες, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και της υποστήριξής σας.

Σας ευχαριστώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *