Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Οκτωβρίου 2022

Ένα syrtaki για τον Tsipras στην Ιταλία

Κατατέθηκαν σήμερα στα αρμόδια δικαστήρια στις περιφέρειες τις Ιταλίας οι λίστες με τις υπογραφές που συγκέντρωσε το ευρωψηφοδέλτιο της Ιταλικής Αριστεράς “Μία άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα”.

Με βάση τον εκλογικό νόμο στη γειτονική Ιτάλια χρειάζονται 150.00 υπογραφές προκειμένου να επικυρωθεί και να καταστεί έγκυρη η κάθοδος ενός συνδυασμού στην μάχη της ευρωκάλπης.

Στο Μιλάνο το μεσημέρι φίλοι και ψηφοφόροι του ψηφοδελτίου της Αριστεράς κατέθεσαν στο δικαστικό μέγαρο που βρίσκεται απέναντι από την “Σκάλα του Μιλάνου” στην πλατεία “Γκαλέρια” τις λίστες με τις υπογραφές και χόρεψαν συρτάκι.

Περισσότεροι από 300 νέοι και νέες από 5 σχολές χορού αλλά και περαστικοί γιόρτασαν χορεύοντας το πλέον γνωστό ελληνικό χορό την κάθοδο του κόμματος.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Βίντεο  Αργύρης Παναγόπουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για πλαστογραφία διώκονται δήμαρχος και δημοτική υπάλληλος στην Χαλκιδική . Παραπέμπονται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων

Σωρεία παραβάσεων και αυθαιρεσιών καταλογίζονται σε πρώην δήμαρχο στη Χαλκιδική, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.