Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Οκτωβρίου 2022

H Μαίρη Καββαδά ξανά στο πλευρό του Σπύρου Σπύρου

Φίλες και φίλοι

Η Λευκάδα μας, μαζί με το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, βρίσκεται στο κέντρο μιας περιφερειακής οντότητας με ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, εξέχουσα πολιτιστική κληρονομιά και μεγάλη τουριστική σημασία. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και συνεπώς η περιοχή μας, με αναβαθμισμένη την γεωστρατηγική της θέση τόσο εντός  του Ελλαδικού όσο και του ευρύτερου Ευρωπαïκού χώρου καλείται, παρά την γενικευμένη κρίση, να ανταποκριθεί στην πρόκληση των καιρών και την νέα προοπτική που διαμορφώνεται. Μια προοπτική βελτίωσης και ανάπτυξης. Στην προσπάθεια αυτή  χρειάζεται να ενισχύεται συνεχώς  με ανθρώπινο δυναμικό, ικανό και με επαρκή εφόδια ώστε να αξιοποιήσει στο μέγιστο  τις σύγχρονες δυνατότητες και τις προσφερόμενες ευκαιρίες.

Στο διάστημα των τριών ετών της θητείας μου ως περιφερειακής συμβούλου προσπάθησα με υπευθυνότητα ,γνώση  και αποφασιστικότητα, να προσφέρω στο βαθμό που οι συνθήκες και η θέση μου το επέτρεψαν.  Διότι είναι εύκολο να λες λόγια, λιγότερο εύκολο να πράττεις αλλά πραγματικά δύσκολο λόγια και έργα να συμβαδίζουν.

Με απόλυτο σεβασμό απευθύνομαι σε σάς τους συμπολίτες μου, και σας καλώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου στη προσεχή εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου στην οποία κατέρχομαι ως υποψήφια  περιφερειακή σύμβουλος  με τον συνδυασμό  «ΝΕΑ  ΙΟΝΙΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ » του νυν Περιφερειάρχη  Σπυρίδωνος Σπύρου με Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος τον Θεόδωρο Βερύκιο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η συγκυβέρνηση αδιαφορεί και καταστρέφει το ΙΟΝΙΟ. Ο περιφερειάρχης ανήμπορος …κυνηγάει το χρίσμα του Σαμαρά (και του Βενιζέλου!) για να «ολοκληρώσει το …έργο του»

Με την ΚΥΑ που εξέδωσε το ΥΠΕΚΑ , υπ. Αριθμ. 169896/8/8/2013, εκγρίνει την  Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.