Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Οκτωβρίου 2023

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λευκάδας χαιρετίζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποθαλάσσια ζεύξη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Λευκάδα  10-4-2014

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λευκάδας χαιρετίζουν την χτεσινή, 9-4-2014, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, με την οποία κατέστη σαφές προς τα ντόπια αλλά και ευρύτερα συμφέροντα, ότι το θέμα της υποθαλάσσιας ζεύξης δεν θ αποτελέσει πλέον , πεδίο της προεκλογικής αντιπαράθεσης , όπως κάποιοι επεδίωκαν.

Σύμφωνα με την απόφαση, η υποθαλάσσια ζεύξη παραμένει στο τραπέζι, αποσυνδεδεμένη από μια  νέα μαρίνα που θα δινόταν προίκα σε ιδιώτες (πιθανά πολύ συγκεκριμένους), αποσυνδεδεμένη από τα διόδια και  με την κατασκευή της να γίνεται από εθνικούς πόρους.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν εξ αρχής αντίθετοι με το σχέδιο που πατροναριζόταν από την παράταξη υποψηφίου Δημάρχου, πιστού στη μνημειακή πολιτική που οδήγησε την χώρα στην εξαθλίωση και τους πολίτες της σε δουλοπαροίκους και το οποίο υποστηρίχθηκε με περίεργο σθένος από τους μελλοντικούς του υποψηφίους που αποτελούν μέλη του σημερινού Δημοτικού συμβουλίου.

Το σχέδιο αυτό θα οδηγούσε  σ’ ένα ακόμα ξεπούλημα εθνικού πλούτου και σε συσσώρευση χρήματος σε υψηλές εισοδηματικές τάξεις , αφήνοντας ψίχουλα για το λαό.   Το ίδιο ισχύει και για ελάχιστους ευτυχώς ακόμα από τους νυν δημοτικούς συμβούλους.

Αυτή η απόφαση , θα βάλει τέρμα και σε πιθανά ταξίματα και υπό εκκόλαψη ρουσφέτια, που ίσως κάποιοι είχαν στο μυαλό τους να υποσχεθούν.

Καλό θα ήταν να ξέρει ο λαός της Λευκάδας , ότι ακόμα κι αν στις 13 Μάη το έργο δινόταν , σ όποιον έκανε την κατάλληλη προσφορά, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από <<ειδικό ομιλητή>>, η έναρξη εργασιών ίσως απαιτούσε πάροδο ακόμα και 5 ετών , ενώ η ολοκλήρωση σαφώς περισσότερα.

Η Δημοτική παράταξη ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ , με υποψήφιο δήμαρχο τον Κ. Δρακονταειδή και με την οποία οι ΑΝΕΛΛ Λευκάδας συνεργάζονται, με την συμμετοχή του συντονιστή Λευκάδας Σπύρου Πολίτη, έκανε την καλύτερη πρόταση και διαφύλαξε το δημόσιο χαρακτήρα αλλά και τη λαϊκή κατοχή του μελλοντικού αυτού έργου, αποσυνδέοντας το, από την όποια μαρίνα Mega- γιώτ, κι από την καταβολή διοδίων. Η τελική συνδιαμόρφωση που προτάθηκε ή στηρίχθηκε κι από άλλους δημοτικές παρατάξεις ή μεμονωμένους συμβούλους, μας βρίσκει σύμφωνους και δικαιώνει τη θέση μας.

Καλούμε το λαό της Λευκάδας να στηρίξει αυτούς μάχονταν και μάχονται για μια καλύτερη Λευκάδα , μια Λευκάδα που θα πάρει την ανάπτυξη της στα δικά της χέρια . Η παράταξη αυτή έχει όνομα : ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ με δήμαρχο Κ. Δρακονταειδή.

 Σ. Ε

Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λευκάδας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή του δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή σε Λαϊκές Συνελεύσεις χωριών της Λευκάδας

• Ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, παρακολούθησε τις Λαϊκές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στις […]

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, στο Συνέδριο της ΕΝΕ στη Λευκάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 23 Μαΐου  2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                     49100, Κέρκυρα                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights