Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Κώστας Δρακονταειδής: “Η κοινωνία θα κοιτάξει μπροστά γιατί δεν έχει άλλο δρόμο”

Με επιτυχία το πρώτο προσκλητήριο για τη γνωριμία των μελών της δημοτικής παράταξης   “Όλοι για τη Λευκάδα” του Κώστα Δρακονταειδή που διεκδικεί με αξιώσεις ν’ αναλάβει τα ηνία του δήμου Λευκάδας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Κώστας Δρακονταειδής, παρουσία των ΜΜΕ της Λευκάδας, ανοίγοντας την εκδήλωση έκανε λόγο για πιέσεις που δέχθηκαν μέλη του ψηφοδελτίου του για ν΄ αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους  από γνωστούς κύκλους που ακόμα και στις μέρες μας χρησιμοποιούν τις ίδιες  χρεοκοπημένες τακτικές για ν΄ αναρριχηθούν στην εξουσία, αφού δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο να πολιτευτούν πλην εκείνων των απειλών, του ρουσφετιού και του βολέματος και συνέχισε :

Η κοινωνία θα κοιτάξει μπροστά γιατί δεν έχει άλλο δρόμο, όχι εμεί η ίδια η κοινωνία δεν έχει άλλο δρόμο, πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να τους στείλουμε και να τους πούμε επίσης ότι οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό κι εν τέλει μιας και σε πολύ λίγες ημέρες κατατίθενται και οι  υποψηφιότητες, επίσημα εννοώ και τυπικά όσες κι αν κάνουν κι αυτές θα πέσουν στο κενό.

Με βλέπετε λίγο φορτισμένο σε σχέση μ΄ αυτό το ζήτημα  και  είμαι γιατί έχω τσαντιστεί  πάρα πολύ  μ΄ αυτή τους την στάση, αλλά θέλω να σας πω και κάτι άλλο σε σχέση μ΄αυτό . Έχουν γνώση οι “φύλακες”, και οι “φύλακες” είμαστε όλοι μας. Είμαστε ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί, αυτή είναι η διαφορά μας με τους άλλους.

Αργότερα αφού αποχώρησαν τα ΜΜΕ, το κλίμα μετατράπηκε σε πανηγυρικό, με παρουσιάσεις, αστεία, πειράγματα, παρεμβάσεις υποψηφίων, διάλογο μέσα σε καλό κλίμα και διευθετήσεις απλών λειτουργικών ζητημάτων για καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή του εκλογικού αγώνα της δημοτικής παράταξης.


Η Αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ξεχωρίσαμε παλιούς γνώριμους αλλά και πολλά νέα παιδιά.Το ότι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στηρίζουν Δρακονταειδή το ‘χουμε ξαναγράψει:

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.