Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λευκάδας: Απεργιακή κινητοποίηση, Παρασκευή 4 Απριλίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                         

«ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ».                                                            

Γ. Μεσσήνη 7,  31100  Λευκάδα

Τηλ.- Fax: 2645026165 – Κιν. 6974815958

Εmail:sepelefkadas@yahoo.gr

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λευκάδας εκφράζει την έντονη αγανάκτηση και αντίθεσή του στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας να επιβάλλουν με την νέα εγκύκλιο, στην λογική του «νόμος και τάξη», την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και του εκπαιδευτικού. Πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή μιας πολιτικής που θέλει να κατηγοριοποιήσει σχολεία, εκπαιδευτικούς και μαθητές και να οδηγήσει σε χιλιάδες απολύσεις. Είναι η πολιτική των μηδενικών διορισμών, των διαθεσιμοτήτων, των αναγκαστικών μεταθέσεων.

Αυτοί που τσακίζουν τις ζωές μας φορτώνοντας αποκλειστικά την κρίση στους εργαζόμενους δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για το καλό και τη μόρφωση των παιδιών μας. Είναι αυτοί που αφήνουν χιλιάδες παιδιά έξω από τα σχολεία (π.χ. προσχολική αγωγή), παιδιά υποσιτισμένα, αυτοί που δίνουν κυριολεκτικά μισθούς πείνας στους εκπαιδευτικούς.

            Οι μέχρι τώρα προσπάθειες τους για την εφαρμογή της αξιολόγησης απέτυχαν. Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση συγκεντρώθηκαν 58.650 υπογραφές ενάντια στην αξιολόγηση και δεν συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας. Και στις δύο βαθμίδες ακυρώθηκαν και δεν πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια για την «επιμόρφωση» των στελεχών.

Συνεχίζουμε στην ίδια ρότα! Δεν σκύβουμε το κεφάλι, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, θα νικήσουμε!

  • Την Παρασκευή 4 Απριλίου τα σχολεία να «κατεβάσουν ρολά».
  •  ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 στον Αγ. Μηνά.
  •  Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για  την 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Τετάρτη 9 Απριλίου!

 

Λευκάδα 3/4/2014

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Ιόνιος Τεχνική παγώνει τα μεγάλα έργα του Δήμου Λευκάδας με αφορμή την διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας-Λευκάδας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με την Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, από την  Δευτέρα 9-1-2023 και για δύο μήνες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights