Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Σεπτεμβρίου 2022

Δήλωση υποψηφιότητας από τον Θοδωρή Χαλικιά

Η επιλογή μου ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας με την ΑΝ.Α.Σ.Α. και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θοδωρή Γαλιατσάτο  είναι προσωπική τιμή για μένα αλλά και για τον κλάδο των εκπαιδευτικών που εκπροσωπώ ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λευκάδας και που είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων .

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη θα αποτελέσουν κορυφαία πολιτική μάχη.

Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πυλώνας της κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης των Ιονίων αλλά ταυτόχρονα πυλώνας αλληλεγγύης , δημοκρατίας, αντίστασης ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που αυτά επιβάλλουν.

Αγωνιζόμαστε με αποφασιστικότητα για να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο ενάντια στην διάλυση της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, των υποδομών, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, για το δικαίωμα στην εργασία .

Αγωνιζόμαστε λοιπόν για να κάνουμε τον κάθε πολίτη των Ιονίων κοινωνό αυτού του αγώνα.

Θοδωρής Χαλικιάς

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η «Πολυνησία» του δημάρχου Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή: Λευκάδα, Κάλαμος, Καστός, Μαδουρή, Σκορπιός, Σπάρτη, Σκορπίδι …πλην Μεγανησίου!

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» φιλοξένησε σήμερα (τηλεφωνικά) τον δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή, με αφορμή τη συνάντηση που είχε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.