Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαΐου 2022

Δήλωση υποψηφιότητας από τον Θοδωρή Χαλικιά

Η επιλογή μου ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας με την ΑΝ.Α.Σ.Α. και υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θοδωρή Γαλιατσάτο  είναι προσωπική τιμή για μένα αλλά και για τον κλάδο των εκπαιδευτικών που εκπροσωπώ ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λευκάδας και που είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων .

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη θα αποτελέσουν κορυφαία πολιτική μάχη.

Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πυλώνας της κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης των Ιονίων αλλά ταυτόχρονα πυλώνας αλληλεγγύης , δημοκρατίας, αντίστασης ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που αυτά επιβάλλουν.

Αγωνιζόμαστε με αποφασιστικότητα για να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο ενάντια στην διάλυση της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, των υποδομών, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, για το δικαίωμα στην εργασία .

Αγωνιζόμαστε λοιπόν για να κάνουμε τον κάθε πολίτη των Ιονίων κοινωνό αυτού του αγώνα.

Θοδωρής Χαλικιάς

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σεμινάριο μουσικής τεχνολογίας από την ARTηρία

ARTηρια  12 και 19 Νοεμβρίου 2014                       ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ                                                                               Διδάσκουσα Βρακατσέλη Ανδρομάχη                                        Υποψήφια διδάκτωρ στη sound art, Πανεπιστήμιο Αιγαίου                                   […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *