Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Οκτωβρίου 2022

Δύο έργα συντήρησης οδοποιίας με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό από τον δήμο Μεγανησίου

Έργα συντήρησης οδοποιίας εντοπίσαμε σε τοπική εφημερίδα της Λευκάδας από το δήμο Μεγανησίου. Ο πρώτος πρόχειρος διαγωνισμός διεξάγεται στα γραφεία  της τεχνικής υπηρεσίας  του δήμου Μεγανησίου την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 , έχει  προϋπολογισμό εκτέλεσης 30.000 ευρώ κι αφορά την συντήρηση του οδικού δικτύου , ενώ ο δεύτερος  πρόχειρος μειοδοτικός  διαγωνισμός  προϋπολογισμού  10.000 ευρώ αφορά έργο αγροτικής οδοποιίας οικισμού Σπαρτοχωρίου  και  θα διεξαχθεί την Δευτέρα 7 Μαρτίου  στο Μεγανήσι , στα γραφεία της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Πληροφορίες για εγγυητικές επιστολές και πτυχία  δίδονται από την τεχνική υπηρεσία του δήμου τηλ  26453-61319.

ΥΓ : Οι  διακηρύξεις  για άγνωστο σε μας λόγο , δεν είναι αναρτημένες στο επίσημο  site του δήμου Μεγανησίου(τουλάχιστον εμείς δεν τις βρήκαμε) και πρέπει κάποιος να μας το εξηγήσει , γιατί εφόσον υπάρχει το διαδίκτυο, κάποιος εργολάβος μόνο εάν διαβάζει μία  έντυπη εφημερίδα  δύναται να πληροφορηθεί . Θεωρούμε ότι καλύτερα είναι να μην αρχίσουμε να υποθέτουμε… ‘Αλλωστε  προεκλογική περίοδο διανύουμε,  υπάρχουν και  εκείνοι που διεκδικούν την διαδοχή στον δήμο.  Ιδού “πεδίον δόξης λαμπρόν”…

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεγανήσι κατά την διεξαγωγή του “Λαϊκού Αγώνα Ποδηλασίας” στο νησί μας

Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποείται στο Μεγανήσι ο “Λαϊκός Αγώνας Ποδηλασίας”. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου , για την ομαλή τέλεση της εκδήλωσης, την ασφάλεια των ποδηλατών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, προβαίνει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.