Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Αυγούστου 2021

Σχόλιο της Κ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ για το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Λευκαδίτικος Λόγος» σχετικά με τις εκλογές των γιατρών.

  1. Μετά από αρκετές εβδομάδες πλήρους αποκλεισμού των ανακοινώσεων, δελτίων τύπου και δραστηριότητας του ΚΚΕ, το μοναδικό δημοσίευμα που αποφάσισαν να βάλουν είναι ότι τάχα το ΚΚΕ κομματικοποιεί τις εκλογές των γιατρών. Ενώ ταυτόχρονα καμία αναφορά δεν γίνεται για τα εκρηκτικά προβλήματα που καθιστούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου επισφαλή.
  2. Να ενημερώσουμε ότι ακριβώς επειδή είναι δεκάδες και πολύ οξυμμένα τα προβλήματα της Υγείας συνολικότερα και του Νοσοκομείου Λευκάδας ειδικότερα, έχει μεγάλη σημασία το πως τοποθετείται και δρα ο καθένας για να τα αντιμετωπίσει.
  3. Οι συνδικαλιστές της ΕΙΝΗ όφειλαν να γνωρίζουν ότι στα περισσότερα νοσοκομεία, ειδικά στα μεγάλα, κατεβαίνουν παραταξιακά ψηφοδέλτια. Είναι γνωστό ότι κάθε παράταξη έχει διαφορετική αντίληψη, πλαίσιο πάλης και αιτήματα για τα προβλήματα που προκύπτουν.
  4. Με ποιο δικαίωμα θα ζητήσει η εφημερίδα πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και από πού προκύπτει ότι ένα συνδικαλιστικό ψηφοδέλτιο , όπως αυτό της Αγωνιστικής Συνεργασίας Γιατρών έχει μόνο μέλη του ΚΚΕ;
  5. Η σημαντική άνοδος του ΠΑΜΕ στις εκλογές της ΕΙΝΗ , όπου αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη στο Νοσοκομείο Λευκάδας με 45% είναι η καλύτερη απάντηση σε ανυπόστατα και κακοήθη δημοσιεύματα.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *