Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Χωρίς «πολιτικό στίγμα» η νέα παράταξη που διεκδικεί τον δήμο Μεγανησίου

Τη λογική του «ώριμου φρούτου» φαίνεται να κάνει σημαία της η νέα δημοτική  παράταξη «Μεγανήσι… με όραμα» του Παύλου Δάγλα που διεκδικεί να βρεθεί στο τιμόνι του δήμου Μεγανησίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ένα μήνα μετά τη δημιουργία της ανακοίνωσης του συνδυασμού τους δεν έχει ανακοινωθεί ψηφοδέλτιο , θέσεις , στόχοι και  το …. «όραμα»  της παράταξής τους . Δεν έχουν καταφέρει συλλογικά ή ατομικά να αντιμετωπίσουν την «επικοινωνιακή καταιγίδα» της παράταξης του Στάθη Ζαβιτσάνου που -το τονίζουμε- χωρίς  κανένα ουσιαστικά έργο  ξαναμπαίνει στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενη την «σιγή ασυρμάτου» της απέναντι πλευράς.

Έτσι «άβρεχοι» περνούν την εκλογική περίοδο, χωρίς κανείς να προβάλλει πλέον τα σοβαρά λάθη όλης της προηγούμενης 8χρονης θητείας τους, έχοντας απέναντί τους έναν Μεγανησιώτη Pepe Grilo ή καλύτερα ένα κίνημα τύπου Μεγανησιώτικο «ποτάμι» που περισσότερο παρασύρει παρά προσθέτει ψηφοφοφόρους. Αποτέλεσμα;  Σε μικρό χρονικό διάστημα η αρχική δυναμική  έχει πλέον  μειωθεί, σίγουρα ατονήσει, για να μην πούμε εξανεμιστεί.

Παράλληλα το δημοτικό συμβούλιο στην κυριολεξία έχει απαξιωθεί από  νυν και μέλλοντες συμβούλους  εγκατέρωθεν,  που απουσιάζουν συστηματικά παρότι θα διεκδικήσουν εκ νέου τους ψήφους των Μεγανησιωτών, εντούτοις τα σοβαρά θέματα τρέχουν γιατί οι εξελίξεις ποτέ δεν περιμένουν κανέναν. Αντί λοιπόν οι αξιότιμοι κύριοι  υποψήφιοι σύμβουλοι να τις διαμορφώνουν ως όφειλαν εντεταλμένοι με τους ψήφους των πολιτών που τους τίμησαν, προτίμησαν  ν’ αποστασιοποιηθούν και να τρέχουν αργότερα να τις προλάβουν.

Και δεν ξέρουμε ποια είναι η διάθεση της κοινωνίας, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε σε κανέναν «λευκή επιταγή» μέσω του site  το οποίο θα παραμείνει αυστηρά  προσηλωμένο στην γραμμή που έχει χαράξει  από την στιγμή της  επαναλειτουργίας του και η οποία  του προσδίδει το κύρος και την ανεξαρτησία της γνώμης του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights