Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Οκτωβρίου 2018

Παρέμβαση Εύας Λιβιτσάνη

ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΛΗΜΜΑΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Η διάνοιξη του διαύλου της Λευκάδας είναι γεγονός, όμως, αν και τα βυθοκορήματα θα έπρεπε να ρίπτονται ανοιχτά της Ατόκου και σε βαθιά νερά, έξω από το κανάλι του Αη- Γιάννη, πληροφορήθηκα ότι τελικά θα ρίπτονται μεταξύ Σκορπιού και Σπάρτης. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα είναι ολέθριο για την περιοχή, την καθαρότητα της θάλασσας και των ακτών της. Θα αποτελέσει πλήγμα τόσο για την  τουριστική ανάπτυξη και το επιχειρείν, όσο και για το απλό ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής. Χρειάζεται κινητοποίηση απ’ όλους τους φορείς και τοπικούς άρχοντες του Μεγανησίου ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή του υποθαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος του νησιού μας.

Σαν πρόεδρος του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Μεγανησίου και σαν απλή κάτοικος του τόπου  παρακαλώ αρμόδιους και μη, να συντελέσουν στο ορθόν, και όχι μόνο τυπικόν, της απόφασης για τη ρίψη των βυθοκορημάτων απ’ τη διάνοιξη του διαύλου Λευκάδας.

ΛΙΒΙΤΣΑΝΗ ΕΥΑ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν συμμετοχή-διαφήμιση επιχειρήσεων Μεγανησίου από το “smart island” (Δείτε και σχετικό βίντεο για την εφαρμογή)

Οι επιχειρηματίες στο Μεγανήσι έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν μέσω του προγράμματος smart-island –   ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *