Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Ιουνίου 2023

Σε «πολιτική τραγωδία» για την δημοτική αρχή στο Μεγανήσι εξελίσσεται το «φιάσκο» με τον επιχειρηματία στην Ρόκα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς ενοίκιο με ευθύνη της δημοτικής αρχής η οποία δε φρόντισε από την πρώτη χρονιά να εισπράξει τα οφειλόμενα ενοίκια, ή εφόσον αυτό δεν ήταν εφικτό να καταγγείλει την σύμβαση.

Άρον-άρον προσπάθησε με πρόταση που έφερε στην Oικονομική Eπιτροπή και μετέπειτα στο Δημοτικό Συμβούλιο με εισηγητή τον δήμαρχο Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνο για  εξωδικαστικό συμβιβασμό που ουσιαστικά απαλλάσει τον ενοικιαστή από κάθε οφειλή για να αποφύγει  τον “πολιτικό  διασυρμό” ενόψει προεκλογικής περιόδου, η παράταξη που διοικεί τον δήμο.

Πράγμα που φυσικά απέρριψε τόσο η Οικονομική Επιτροπή, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δικαστικά πλέον θ’ αναζητηθεί τρόπος είσπραξης των οφειλομένων με αμφίβολο αποτέλεσμα για το συμφέρον των δημοτών, αφού στο τέλος υπάρχει κίνδυνος να εκταμιευτούν τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές δικηγόρων και δικαστικών επιμελητών και τα μόνα χρήματα που θα πάρουμε σίγουρα, σύμφωνα με την σύμβαση που υπόγραψαν δήμος και επιχειρηματίας, είναι η αρχική εγγύηση (κάπου 810 ευρώ) .

Δείτε σχετικά:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ο τζαμπας ζει!!!!το τσιφλικι ζει!γω το λεω αθεμιτο ανταγωνισμο…επισης πρεπει να στραφουν νομικα και οι υπολοιποι επιχειρηματιες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights