Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου υποψήφια για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Με μία ενωτική δήλωση η κ. Γκερέκου επιχειρεί να ρίξει τα φώτα προς την αυτοδιοικητική της υποψηφιότητα, όμως η τελευταία πρόταση της δήλωσής της, “Κάποτε γράψαμε ιστορία δείχνοντας στην Ελλάδα το δρόμο για να γίνει ένα σύγχρονο κράτος. Μπορούμε ξανά.”, μάλλον παραπέμπει στα ευκόλως εννοούμενα (κομματικά)...

Η δήλωση

Ξεκινώ τη διεκδίκηση της Περιφέρειας, μπαίνοντας μπροστά σε μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινή την αγάπη για τον τόπο μας και η πίστη στις προοπτικές του.

Η Περιφέρεια έχει τεράστιες δυνατότητες που μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν. Με ένα άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο, γεννημένο από τα σπλάχνα αυτού του τόπου και με αιχμή τα πιο δυναμικά κομμάτια της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό θα είναι το μεγάλο μας όπλο στη μάχη, όχι μόνο για να αποτρέψουμε την περαιτέρω αποδυνάμωση της Περιφέρειάς μας αλλά και για να δείξουμε σε όλους πώς ένα από τα πιο εγκαταλειμμένα από την κεντρική διοίκηση κομμάτια της χώρας μπορεί, στηριγμένο στη δική του συλλογική ευφυΐα και δυναμική, να αποτελέσει παράδειγμα ευημερίας και προόδου.

Στόχος μας είναι τα Επτάνησα να εξελιχθούν σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Ελλάδας. Ένα πρότυπο αυτό-οργάνωσης και αυτονομίας που θα δίνει πραγματικές ευκαιρίες στους ανθρώπους του. Και που πάνω απʼ όλα δεν θα αφήνει ΚΑΝΕΝΑΝ στη μοίρα του.

Ξεκινώ έναν δύσκολο αλλά συναρπαστικό αγώνα. Γιʼ αυτό προσκαλώ όλους όσοι αισθάνονται χρήσιμοι για τον τόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά μας.

Κάποτε γράψαμε ιστορία δείχνοντας στην Ελλάδα το δρόμο για να γίνει ένα σύγχρονο κράτος. Μπορούμε ξανά.

Άντζελα Γκερέκου
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *