Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2024

Ο Θοδωρής Σολδάτος στηρίζει τον Βασίλη Αραβανή

22-03-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νέα Δημοκρατία, αφουγκράζεται το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία για την επιλογή των υποψηφίων, ενόψει των επικείμενων εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το προβάδισμα, έχουν πρόσωπα με αξιόλογη επαγγελματική πορεία, χωρίς κομματικές «επετηρίδες» και με διάθεση προσφοράς στα κοινά.

Καλωσορίζω λοιπόν την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Λευκάδας, στο πρόσωπο του πολιτικού μηχανικού κ. Βασίλη Αραβανή.

Η κάθοδος του τεχνοκράτη, ανθρώπου της αγοράς και επιτυχημένου οικογενειάρχη Βασίλη Αραβανή, προκαλεί αυτοπεποίθηση και δημιουργεί στέρεη αφετηρία, για όσους αναζητούν το ξεχωριστό στο νησί μας.

Εύχομαι στον κύριο Αραβανή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.

Θοδωρής Σολδάτος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Ο κ Αραβανής από ποιον ορίστηκε υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας, με ποια απόφαση, από ποιο όργανο, τοπικό ή κεντρικό της Ν.Δ. πήρε το χρίσμα? Από ότι γνωρίζομε από κανένα. Γιατί κανένα όργανο δεν έχει ασχοληθεί. Άλλωστε ο Γραμματέας του κόμματος κ Παπαμιμίκος σε δηλώσεις του έχει τονίσει πώς η Ν.Δ. δεν δίνει χρίσματα.
    Μήπως ο κ Αραβανής είναι το αποτέλεσμα της αγωνιώδους πεντάμηνης προσπάθειας που κατέβαλε μια γνωστή ομάδα ανθρώπων να βρουν τον δικό τους υποψήφιο για να κοντράρουν άλλον υποψήφιο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights