Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Σεπτεμβρίου 2021

Η Λευκάδα συμμετέχει για 3η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού “Let’s do it Greece 2014”

– Let’s do it Greece 2014 –

Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!

Καθαρίζουμε την Λευκάδα σε μία μέρα!

Η Λευκάδα συμμετέχει για 3η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού

Δελτίο  Τύπου

Το “Let’s do it” είναι διεθνές εθελοντική καμπάνια. Έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μια φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους και σημαντικά οικοσυστήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος για τρίτη συνεχή φορά ο Δήμος Λευκάδας θα συμμετέχει στο “Let’s do it” Πανελλήνια Ημέρα Καθαρισμού Κυριακή 06 Απριλίου 2014.

Ο Δήμος Λευκάδας καλεί  όλους τους πολίτες, εθελοντές, εθελοντικές οργανώσεις, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και όλους όσους επιθυμούν, και όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο καθαρίζοντας τον Δήμο μας, τις Δημοτικές Ενότητες (Καρυάς, Ελλομένου, Σφακιωτών, Απολλονίων, Καλάμου και Καστού) τις γειτονιές, τα πάρκα, τα δάση, τις παραλίες δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα χωριστούμε σε ομάδες, θα μοιραστούμε σε περιοχές που ήδη έχουν επιλεχθεί. Υλικά καθαρισμού θα δοθούν από τον Δήμο Λευκάδας. Για την ώρα και το σημείο συγκέντρωσης θα ενημερωθείτε με  νεότερο Δελτίο Τύπου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ

Let’s Do It. Let’s Clean up

Greece-Lefkada!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Την ημέρα εκείνη κάθε Σύλλογος, Εθελοντική οργάνωση, πολίτες της γειτονιάς και των τοπικών κοινοτήτων μπορούν να επιλέξουν τον χώρο καθαρισμού και να το δηλώσουν είτε ηλεκτρονικά στο ethelontismos@lefkada.gov.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2645360500 είτε εγγράφως στο Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Λευκάδας, fax:2645360510.Μπορείτε να δηλώνετε και μεμονωμένα τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα www.letsdoitgreece.org

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μήνυμα δημάρχου Λευκάδας κ. Κώστα Δρακονταειδή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Συνδημότισσες και συνδημότες Το 2014 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του, δυστυχώς, πικρή γεύση δημιουργώντας, ταυτόχρονα, περισσότερες προσδοκίες για ένα καλύτερο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *