Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

150 “ζεστά” εκατομμύρια από τον Αρτέμη Σώρρα στο Μεγανήσι

“Προίκα” στη νέα δημοτική αρχή;

Ο  Aρτέμης  Σώρρας και η END θα μπορούσαν ν΄αναλάβουν: τα κόκκινα δάνεια  κατοίκων του Μεγανησίου, την κατασκευή βιολογικού, την διαχείριση των ακουπιδιών, ΣΧΟOΑΠ, Περιφερειακό Βαθιού, υδατοδρόμιο, ελικοδρόμιο, το περιφερειακό ιατρείο, δύο μουσεία, ανάπλαση επτά πηγαδιών, την ανάδειξη των μονοπατιών, το νέο  ελαιοτριβείο, την διαμόρφωση της πλατείας στο Σπαρτοχώρι, ένα τυροκομείο, μία βιοτεχνία επεξεργασίας ψαριού, την κατασκευή νέου τουριστικού  καταφυγίου στον Αθερινό, την περίφραξη των αρχαιολογικών χώρων, τη φωταγώγηση της Σπηλιάς Παπανικολή, την χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων και την ενίσχυση νέων οικογενειών που θα εγκατασταθούν στο Μεγανήσι  με μηνιαίο εισόδημα για κάθε παιδί και γενικά κάθε υποδομή που χρειαζόμαστε.

Δεν σας κάνουμε πλάκα. Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:

“ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D.(End National Debt)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ 150.000.000
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ
ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ – Ε.N.D. κατέθεσαν στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας ,
στο δικό σου όνομα ,
600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολλάρια.
Μέχρι τότε, η κυβέρνηση και οι Δυνάστες μας Δανειστές, συνεχώς μιλούσαν για την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας.
Από τότε και μετά, ΔΕΝ έγινε ποτέ ξανά λόγος για κάτι τέτοιο…
Κανείς ΔΕΝ ξαναμίλησε για … «πτώχευση της Ελλάδας»…!

Δεν έχεις αναρωτηθεί το «ΓΙΑΤΙ», συνέλληνα..;;;
Κανείς ΔΕΝ σε ενημέρωσε. ΓΙΑΤΙ άραγε….;;

Καμμιά «κυβέρνηση» ΔΕΝ θα σε ενημερώσει…!
Κανένα «επίσημο» κανάλι και καμμιά «αντιπολίτευση»…!

ΣΤΙΣ 23/3/2014 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΑΝΤΖΟΣ … 
ΚΑΤΩΜΕΡΙ , ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ , ΛΕΥΚΑΔΑΣ …
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΟΣ Οργανισμού ΕΙ-END.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ ή ΔΟΓΜΑ
ΕΙ – Ε.N.D.”

Όσοι πιστοί προσέλθετε να σας λυθούν όλες οι απορίες!

215 Shares

Σχετικά άρθρα

18 Σχόλια

 1. Πάντως η Τράπεζα του Καναδά στην οποία ισχυρίζονται ότι κατέθεσε ο Σώρρας 600 δισ. για την Ελλάδα έχει σύνολο καταθέσεων που φτάνει τα 150 δισ.!!!
  Κατά τα λοιπά καλή Σαρακοστή !

  1. Kύριοι, αφήστε όλα τα “λουλούδια” ν΄ανθίσουν, άλλωστε “Άνοιξη” διανύουμε, ο καιρός το επιτρέπει! Εδώ η “Ψωροκώσταινα” έβγαλε τρια δις πλεόνασμα. Mη βγει του χρόνου και δανείζει και την Γερμανία!
   Αν δεν γλυτώσουμε, θα περάσει και “Το ποτάμι” και θα μας πάρει!

   ΤΣΑΜΠΑ…τραγουδάκι:
   https://www.youtube.com/watch?v=BQnu6Yhq9MM

  2. ΓΙΩΡΓΟΣ Η.ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ είσαι παραπληροφορημενος όπως και πολλοί άλλοι… τα 600 δις είναι 6 ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου 3Α ότι καλύτερο που υπάρχει των 100 δις. και είναι κατατεθειμένα σε ειδικό λογαριασμό της τράπεζας του Καναδά <> με θεματοφύλακα και με τον όρο να δώσει τους κωδικούς αφού γίνει λογιστικός έλεγχος (εκεί κολλαμε)
   Κατά τα λοιπά καλή Σαρακοστή !……..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

   1. @ “george aretos” & “Θεοδωρος”
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ η οποία δεν μιλάει για ομόλογα,αλλα για κατάθεση :
    ……………………………………….
    “Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ – Ε.N.D. κατέθεσαν στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας ,στο δικό σου όνομα ,
    600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολλάρια.
    Μέχρι τότε, η κυβέρνηση και οι Δυνάστες μας Δανειστές, συνεχώς μιλούσαν για την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας.
    Από τότε και μετά, ΔΕΝ έγινε ποτέ ξανά λόγος για κάτι τέτοιο…
    Κανείς ΔΕΝ ξαναμίλησε για … «πτώχευση της Ελλάδας»…!”
    ……………………………………..

    Κατα συνέπεια απευθυνθείτε στους διοργανωτές να βγάζουν πιό σαφείς ανακοινώσεις !
    Γι αυτό να προσεχετε οταν μιλατε διαδυκτιακά με τον “Δάσκαλο”,δεν μπορείτε να του του βγήτε.
    υγ.κάνει Σρακοστή αυτή τη στιγμή είναι στη “ΜΑΡΓΑΡΩ” και τρώει ..γαρίδες !

  3. Γιώργη, το μεγαλύτερο κακό σε αυτό τον πλανήτη είναι η άγνοια….Ο κ. Σώρρας δεν μίλησε ποτέ για κατάθεση μετρητών αλλά για ομόλογα Αμερικάνικου Δημοσίου….Οσον αφορά το 3ο χρηματοκοικονομικό εργαλείο αφορά χρήματα από το παγκόσμιο καταπίστευμα που ο κ. Σώρρας με δικές του εγγυήσεις κατάφερε να εξασφαλίσει για τους Δημους της Ελλάδας….Την Κυριακή υπάρχει μια εκδήλωση-ενημέρωησ στο Μεγανήσι και στην Λευκάδα….Σου προτείνω να πας να ενημερωθείς.

     1. Μια προσφιλή ρήση του καλού γείτονα και εύστοχου πάντοτε σχολιαστή της επικαιρότητας του νησιού,κλαριτζή Αντώνη Λιονταρίτση, “Θέος σχωρέσ΄τον”, ήταν για όσους τον θυμούνται: “τι να τα κάνεις τα λεφτά, άμα δεν έχεις φράγκο”. Ε, με την ευκαιρία, συνειρμικά την θυμηθήκαμε!

 2. αφηστε ρε παιδια το παραμυθι… κριμα μεγαλoi ανθρωποι ειμαστε…
  γιατι δεν αγοραζει ο κυριος αυτος οτι πουλαει το ελληνικο κρατος και μετα να τα χαρισει στον ελληνικο λαο… το ιδιο δεν ειναι… αν εχει τα λεφτα ας το κανει…
  αλλα…δεν τα εχει…

  1. Λογια,λόγια,λόγια, χωρίς να γνωρίζεις πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικο καθεστώς. Σας πότισαν τόσα ψέματα και συνεχίζουν ώστε πιστεύετε ότι όλα ανατρέπονται με αγορές πωλουμένων περιουσιών. Κύριοι η αγορά του οτι πουλιέται ενισχύει την διόγκωση του χρέους!!!!! Αλίμονο που σχολιάζετε ρηχά χωρίς να γνωρίζετε τι ειναι τα παγκόσμια ταμεία και που χρωστάει όλος ο Πλανήτης. Κρίμα. Όσο για την ψωροκοσταινα ανατριχιάζω στην λέξη. Η Ελλάδα ειναι η πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη. Γιαυτό άλλωστε μας την “πέσανε”

 3. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
  Συνέλληλες έγκλειστοι ενός καθεστώτος ,που κατάφερε να αλώσει το σύστημα μας, διχάζοντας μας επί σειρά ετών, αντισταθείτε, σ’ αυτούς που ενώθηκαν και κυβερνούν κάτω από έναν συγκερασμό κόμματων, προκειμένου αλώσουν την ζωή μας την ψυχή μας , την αξιοπρέπεια μας .
  Αντισταθείτε με την γνώση και γκρεμίστε τα φρούρια που έκτισαν προκειμένου να φυλακίσουν την αλήθεια.
  Μας οδήγησαν στην μεθοδευμένη κρίση και μας έπεισαν ότι τα τραγικά που βιώνουμε είναι απαραίτητα, για την έξοδο μας από την κρίση που εκείνοι δημιούργησαν.
  Δεν υπάρχει κρίση. Υπάρχει αόρατος πόλεμος εναντίον μας με όπλο τους το υποτιθέμενο χρέος μας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, που αυξάνεται συνεχώς. Μας έκαναν να πιστέψουμε ότι δε υπάρχει λύση. Και όμως υπάρχει είναι εδώ είναι απλή, σύντομη δεν κυκλοφορεί στα κανάλια λόγο αποκλεισμού της από αυτά. Εδώ λοιπόν καθαρίζοντας την ομίχλη που καλύπτει την ανθρώπινη διάνοια θα σας αποκαλύψω την αλήθεια πιστεύοντας ότι η γνώση είναι το κλειδί της αλήθειας παραθέτοντας τα ακόλουθα που φαντάζουν σαν ψέμα αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινά.
  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Σας παρουσιάζω τον τρόπο «με τον οποίο μπορεί άμεσα η χώρα να απαλλαχθεί από τους εξοντωτικούς όρους των μνημονίου» αλλά και τα «αδιάσειστα στοιχεία»
  Τον Σεπτέμβρη του 2012 και πριν το δεύτερο μνημόνιο παρακολουθήσαμε από τα ΜΜΕ, ότι εμφανίστηκε κάποιος Έλληνας ονόματι Αρτέμης Σώρρας και ο πρόεδρος του ΜΚΟ με την επωνυμία End National Debt. (ΕΝD) dr. Μανώλης Λαμπράκης, και δήλωσαν ότι υπάρχουν τα χρήματα (ομόλογα ΑΑΑ Αμερικανικού δημοσίου) για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους!!!!.
  Συγκεκριμένα ο πρώτος ως άνω αναφερόμενος δήλωσε ότι προτίθεται ορμώμενος από την αγάπη του για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό που βάλλεται αμείλικτα από παντού, να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το οποίο ήταν και παραμένει αδιευκρίνιστο και να προσφέρει χρήματα για ανάπτυξη.
  Λίγες μέρες αργότερα από τα ίδια ΜΜΕ, άκουσα την διάψευση όλων όσα είχαν αναφέρει επί του θέματος «εξάλειψη δημοσίου χρέους με ομόλογα 600δις κλπ» ότι δεν υπάρχουν ομόλογα, καθώς και άλλες θολές και αδιευκρίνιστες ως είθισται δικαιολογίες, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο, που να αποδεικνύει την αλήθεια της διάψευσης από πλευράς κράτους.
  Έτσι μείναμε αποσβολωμένοι να παρακολουθούμε τον διασυρμό μας ως λαός, την καταβύθιση μας στα χρέη, την αδυναμία μας για αποπληρωμή τους, τις αυτοκτονίες, την υπογεννητικότητα την κατάσχεση των περιουσιών μας, και την πλήρη απαξίωση μας από το καθεστώς σε συντεταγμένη συνεργασία με τους τοκογλύφους και τα ΜΜΕ.
  Όμως ελεύθεροι στο πνεύμα συνέλληνες μου , οφείλω να σας πληροφορήσω ότι τα ομόλογα έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο αποκλειστικά την Ελληνική Δημοκρατία!! Το περιεχόμενο του υπό κηδεμονία λογαριασμού(custodian account ) είναι κτήμα, του ελληνικού λαού, ο οποίος όμως, μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να ρευστοποιήσει τα CDRs. ,υπό συγκεκριμένους όρους και αυτό για να μπορέσει να παραμείνει και μελλοντικά ελεύθερος χωρίς βάρη-υποθήκη του Έθνους μας.
  1.-Να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους
  2.Να γίνει λογιστικός έλεγχος των χρεών της χώρας με ορκωτούς λογιστές υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, Ώστε να εξεταστεί η νομιμότητα των χρεών που καλούμαστε να πληρώσουμε με διαφάνεια και δικαιοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.