Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Σεπτεμβρίου 2021

Υποψήφιος με την Δημοτική Κίνηση “Όλοι για τη Λευκάδα” ο Νίκος Μπραντζουκάκης

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΡΑΝΤΖΟΥΚΑΚΗ

Βιώνουμε ως λαός τα τελευταία χρόνια μια πολύπλευρη κρίση!

Το 2014 βρίσκει την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτωχότερη σε πόρους, αποδυναμωμένη από πολύτιμο προσωπικό και απαξιωμένη, εξ αιτίας των πολιτικών που ασκήθηκαν.

Η υπεράσπιση της, ως του μοναδικού θεσμού που σε συνθήκες κρίσης πρέπει να στέκεται δίπλα στον πολίτη, συνδέεται με την υπεράσπιση της ίδιας της κοινωνίας και της δημοκρατίας.

Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, για να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση να δώσει πάλι τον τόνο της ελπίδας και της αισιοδοξίας και να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται.

Δεν είναι καιρός για αποστρατείες ή αδιαφορία.

Γι’ αυτό θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Αυτοδιοίκηση μέσα από τη Δημοτική Κίνηση «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», με επικεφαλής τον Δρακονταειδή Κων/νο που πιστεύω ότι με την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες και να δημιουργήσει ένα καλύτερο αναπτυξιακό περιβάλλον που έχει ανάγκη το νησί μας.

Έχει ιδέες, προτάσεις, είναι πάντα όλα αυτά τα χρόνια διπλά στους κατοίκους του νησιού μας και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα από άλλους που έχουν δηλώσει υποταγή και μας έχουν φέρει στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.

Με βάσει τα παραπάνω, δηλώνω θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

 

Λευκάδα 16/3/2014

Νίκος Μπραντζουκάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *