Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Ιουνίου 2023

Στην Λευκάδα Γκερέκου – Δεσύλλας για κατάρτιση ψηφοδελτίων

Στην Λευκάδα θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η  κ. Άντζελα Γκερέκου στην προσπάθεια να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό της για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αν και άλλες πληροφορίες χθες σε μεγάλα αθηναϊκά σάιτς την ήθελαν να συγκαταλέγεται στις κυρίες που είπαν “όχι” στον πρόεδρο του κόμματος κ. Ευ. Βενιζέλο.

Η κ. Γκερέκου αναμένεται να επισκεφθεί την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας, τον υποψήφιο δήμαρχο και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρο Μαργέλη και τον δήμαρχο Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή.

Το Σάββατο αναμένεται στην Λευκάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο δεύτερος ανεξάρτητος  υποψήφιος και στέλεχος της Ν.Δ. κ. Αλέκος Δεσσύλας, ετοιμάζοντας και την δική του υποψηφιότητα. Ο κ. Δεσύλλας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Δημήτρη Πετρόπουλο, όπου θα ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν την Λευκάδα. Οι πληροφορίες μας θέλουν να έχει συνάντηση με εν ενεργεία Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης του κ. Σπύρου Σπύρου, αλλά και με  υποψήφιους δημάρχους για τον δήμο Λευκάδας.

Μαθαίνουμε ότι  περίπου «έκλεισε» και το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη κ. Σπύρου Σπύρου («Ιόνιος Πολιτεία») στην Λευκάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επικεφαλής τίθεται ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θοδωρής Βερύκιος και μέχρι στιγμής σε αυτό δεν  συμπεριλαμβάνονται οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. κ. Βασίλης Μελάς ( φέρεται ότι κατεβαίνει ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Σπύρου Μαργέλη, ενώ κατά άλλους δεν θ΄ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά) και Γιάννης Μαλακάσης (δήλωσε πάντως  με email στο meganisinews ότι δεν αποχωρεί από την παράταξη).

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Λευκάδα ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ κ . Θόδωρος Γαλιατσάτος, αναζητώντας τον επικεφαλής ανάμεσα σε τέσσερα ονόματα που θεωρούνται ως επικρατέστερα.

Σίγουρα όμως το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο κι οι φωτογραφικές μηχανές αναμένεται να «πάρουν φωτιά» αποκαλύπτοντας τις «νέες συμμαχίες» ενόψει των  τοπικών και περιφερειακών εκλογών.

Δείτε σχετικά:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το κεντρί του… Σκορπιού

Κάτοικοι του παραθαλάσσιου οικισμού Περιγιάλι στη Λευκάδα αντιδρούν στη μετατροπή του μικρού λιμένα τους για πέντε χρόνια σε εργοτάξιο φορτοεκφόρτωσης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights