Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Πάνος Γαζής: Εξαγγελία υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Επειδή στις εποχές που ζούμε πιστεύω ότι το να τηρείς μονίμως αποστάσεις είναι χρήσιμο μόνο στην οδήγηση, αποφάσισα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου να δηλώσω παρών και το όνομά μου θα συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δρακονταειδή.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο σε ό,τι αφορά το μέλλον του νησιού μας, την ποιότητα και το επίπεδό του, εγώ προσωπικά δε θέλω να έχω κανένα άλλοθι. Θα ήθελα με τον πλέον σαφή τρόπο να έχω κι εγώ το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, επιλέγοντας να συμμετέχω και όχι να απέχω. Πιστεύω ότι κάθε ενεργός πολίτης και κυρίως όσοι έχουν δείξει πως έχουν άποψη δεν πρέπει να κλείνονται στο καβούκι τους.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελλομένου ΠΙΣΤΕΥΩ:

  •  ότι οι πολίτες πρέπει να χαράξουν, από τα κάτω, μιαν άλλη πορεία για τη Λευκάδα μας και τη χώρα μας,
  •  σε μια Αυτοδιοίκηση ανθρώπινη που να πατάει γερά στα πόδια της και συνεχώς θα είναι δίπλα στον άνθρωπο, στις μεγάλες προσωπικές του δοκιμασίες,
  • ότι η νέου τύπου Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι σύγχρονη και νοικοκυρεμένη, με λιτή, χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση. Με ουσιαστική ιεράρχηση προτεραιοτήτων και χρήσιμων έργων, στη βάση των ελάχιστων πόρων που θα έχει στη διάθεσή της,
  • ότι για να βγούμε από την κρίση απαιτείται επίπονη προσπάθεια και συγχρόνως ένα δικό μας ρεαλιστικό σχέδιο διεξόδου που να βασίζεται στη συμμετοχή των πολλών, στο «εμείς» και όχι στο «εγώ».

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ:

  • ότι θα θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του κάθε δημότη για να ακούσω, να μελετήσω και να δώσω νόμιμες λύσεις στο κάθε ένα από τα προβλήματα που τον απασχολούν.
  • ότι η φωνή μου θα αποτελεί προέκταση των δικών σας προτάσεων, των δικών σας διεκδικήσεων και των δικών σας παραπόνων. 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Γεννήθηκα το 1976 στη Λευκάδα. Είμαι γιος του παπά  Αιμίλιου Γαζή και της Στρατούλας Κονιδάρη. Είμαι έγγαμος με 3 παιδιά. Αποφοίτησα το 2002 από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και προσφάτως από την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Διαθέτω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Magister Artium) στις Επιστήμες της Αγωγής με θέμα «Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική». Είμαι κάτοχος Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής και πιστοποιημένων επιμορφώσεων του Υπουργείου Παιδείας  Α και Β΄ επιπέδου στις Νέες Τεχνολογίες . Υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου από το 1998 έως το 2000 ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικός Φρουρός από το 2000 έως το 2003. Το 2003 διορίστηκα μέσω εξετάσεων Α.Σ.Ε.Π Δάσκαλος στο ακριτικό Καστελλόριζο. Υπηρέτησα σε αρκετά σχολεία του Νομού Δωδεκανήσου μέχρι το 2008. Από το 2008 έως σήμερα υπηρετώ ως Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Νυδριού και από το 2011 διατελώ Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικιστών Ράχης «ο Άγιος Διονύσιος».

5 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *