Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους ανέργους του Νομού να προσέλθουν στα γραφεία του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας) προκειμένου να καταγραφούν σε ένα ειδικό μητρώο του μη απασχολούμενου εργατικού δυναμικού του νησιού που πρόκειται να δημιουργηθεί από την υπηρεσία μας.

Το Επιμελητήριο ξεκινά τη διαδικασία καταγραφής του μη απασχολούμενου εργατικού δυναμικού του νησιού μας, με στόχο την αξιοποίηση ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ κατάρτισης και απασχόλησης ΑΝΕΡΓΩΝ.

Επισημαίνεται ότι αποφασίστηκε η δημιουργία του μητρώου αυτού στα πλαίσια της  προσπάθειας που καταβάλλει ο φορέας για την καταπολέμηση της ανεργίας στον τόπο μας. Πιο συγκεκριμένα, οι άνεργοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα που κατά καιρούς προκηρύσσονται και τα οποία κατά κανόνα χάνονται, αλλά και για κάθε περαιτέρω δυνατότητα απασχόλησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος Πανωραία Λάζαρη).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο του Δήμου Λευκάδας προς φορείς,υπαλλήλους κι εθελοντές για την συμμετοχή τους στην άψογη διεξαγωγή του πράσινου μαραθωνίου

  Ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή και τα στελέχη της 4ης ΜΣΕΠ  Αεροπορίας,  την Αστυνομική Δ/νση Λευκάδας, το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *