Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Κλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

Από την ιστοσελίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας Λευκάδας

Οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας ΑΠΕΡΓΟΥΝ  ΔΕΥΤΕΡΑ 10  ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ  ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ. Κλείνουμε τα φαρμακεία μας σαν απάντηση στη “στημένη” έκθεση του ΟΟΣΑ* που διαλύει τη Φαρμακευτική Περίθαλψη και οδηγεί σε κλείσιμο τα Φαρμακεία.

* «Είναι στημένο το παιχνίδι» κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 , σχετικά με την έκθεση του ΟΟΣΑ και τις αντιδράσεις των φαρμακοποιών.

«Στη μια σελίδα γράφει η έκθεση πως όπου οι τιμές των φαρμάκων αφέθηκαν ελεύθερες, οι τιμές  εκτινάχτηκαν στα ύψη και στην επόμενη αναφέρει πως προτείνουμε να απελευθερωθούν οι τιμές.

Σε άλλο σημείο αναφέρει πως η Ελλάδα έχει πολύ  μεγάλο αριθμό φαρμακείων. Και σε άλλο σημείο λέει πρέπει ο καθένας  να μπορεί να ανοίγει φαρμακείο», επιχειρηματολόγησε ο κ. Θεοδοσιάδης  αποδεικνύοντας την αφερεγγυότητα της έκθεσης.

Αναφερόμενος στο θέμα του ενός ευρώ είπε πως οι φαρμακοποιοί  δέχονται όλη την γκρίνια από τους ασφαλισμένους αλλά έχουν απλώς τον ρόλο του  εισπράκτορα και δεν κερδίζουν τίποτα από αυτό.

ΠΗΓΗ: ΠΦΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights