Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώης Μικρώνης στον Prisma 95,1:” Δεν έγινε ποτέ συγκροτημένη συζήτηση για την υποθαλάσσια ζεύξη στην Λευκάδα.”

Συνέντευξη στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 και τον Παναγιώτη Κουνιάκη έδωσε ο Πολιτικός Μηχανικός Ζώης Μικρώνης.

Ο κύριος Μικρώνης είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας της Λευκάδας, πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δρακονταειδή, ενώ αίσθηση δημιούργησε η παρέμβαση του, όταν κατά την διάρκεια κοπής της πίτας του Επιμελητηρίου ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με οικονομικό σύμβουλο της κυβέρνησης.

«Ο σύμβουλος αυτός άρχισε να εξυμνεί το κυβερνητικό έργο και να περιγράφει μια κατάσταση, λες και δεν ζει σε αυτή την χώρα.

Δεν ζει στην χώρα που κλείνουν και θα κλείνουν η μια επιχείρηση μετά την άλλη.

Που φεύγουν τα παιδιά μας από την Ελλάδα και από όσα μένουν, τα περισσότερα (πάνω από 60%) είναι άνεργα», δήλωσε.

Ο κύριος Μικρώνης έκανε αναφορά και στο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης, λέγοντας ότι προτεραιότητα έχουν  να λυθούν στην Λευκάδα πιο σημαντικά θέματα όπως τα σκουπίδια, τα λύματα, ακόμα και το νερό που το 2014  οι Λευκαδίτες αγοράζουν εμφιαλωμένo, ενώ για το εν λόγο θέμα της ζεύξης υπογράμμισε ότι αποκρύπτουν το αν θα πληρώνουμε διόδια για να την διασχίζουμε, χαρακτηρίζοντας το τεράστιο ζήτημα, με την πλειοψηφία των Λευκαδιτών να μην θέλουν  να πληρώνουν χρήματα για να μπαινοβγαίνουν στο νησί τους.

Δεν έχει γίνει ποτέ συγκροτημένη συζήτηση για το θέμα, ανέφερε, επίσης είπε  ότι τις αρμόδιες μελέτες για το έργο δεν τις έχει ο Δήμος Λευκάδας, καθώς και μιια σειρά μηχανικών δεν έχουν ιδέα για το έργο και αναρωτήθηκε πως μια σειρά πολιτών τυγχάνει να γνωρίζουν πάρα πολλά.

Ο κύριος Μικρώνης μίλησε και για το νέο Νοσοκομείο, τα κοιτάσματα  στο Ιόνιο, ενώ ανέφερε ότι μέσα από Δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες θα αποφασιστεί για το αν θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Γαλιατσάτου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

ΠΗΓΗ: prisma 95,1.gr
 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.