Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

“Κόβουν το δρόμο” που οδηγεί στο Δημαρχείο. Ενιαίο μέτωπο «Αραβαναίων» ενάντια στην υποψηφιότητα Σπύρου Μαργέλη

Για την εξέλιξη μας είχε προϊδεάσει από καιρό ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 95,1  και στον δημοσιογράφο Πάνο Κουνιάκη. Ο κ. Αραβανής είχε αφήσει αιχμές για την επιστροφή του του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρου Μαργέλη στα πολιτικά δρώμενα της Λευκάδας παρά την παλαιότερη δήλωσή του περί οριστικής αποχώρησης από την πολιτική ζωή του τόπου. Από τότε λοιπόν ήταν φανερή η  πικρία του κ. Κώστα Αραβανή για την απόφαση κ. Σπύρου Μαργέλη να θέσει υποψηφιότητα (τι κι αν προέρχονται από την ίδια πολιτική μήτρα) για τον δήμο Λευκάδας και την θέση του δημάρχου.

Εκείνο, όμως, που  εξόργισε τον κ. Κώστα Αραβανή, ήταν πως αρκετά πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, διαπίστωσε ότι ξέμενε από συμβούλους και στελεχιακό δυναμικό που έτρεχε να πιάσει θέση στη «νέα εποχή» που κάποιοι ετοίμαζαν για τη Λευκάδα. Μια εποχή που σχεδιάζονταν πίσω από κλειστές πόρτες και, κυρίως, χωρίς τη συμμετοχή εκείνων που  «έφαγαν όλο το κάρβουνο» της πρώτης εποχής των μνημονίων, όπως είχε δηλώσει τότε ο δήμαρχος Λευκάδας στον prisma 95,1.

Κι ενώ όπως στην ίδια συνέντευξη είχε καταγγείλει κάποιοι από την ΝΔ στήριζαν την υποψηφιότητα  ΠΑΣΟΚ του κ. Σπύρου Μαργέλη (βάλλοντας ευθέως κατά του διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη), ο ίδιος έψαχνε υποψήφιο για να στηρίξει, προτείνοντας την υποψηφιότητα του κ. Πραξιτέλη Σούνδια, η οποία δεν είχε την ανάλογη τύχη. Φαίνεται ότι η αποχώρηση του κ. Θανάση Καββαδά και η νέα υποψηφιότητα του συντοπίτη του κ. Βασίλη Αραβανή με το χρίσμα της ΝΔ διευκόλυνε την απόφασή του να την στηρίξει με τα εναπομείναντα στελέχη του, αλλά και με τις επιρροές του στην τοπική κοινωνία. Στη μάχη απ΄ότι μαθαίνουμε πέφτουν και τοπικά ΜΜΕ, ώστε γρήγορα ν΄ανακτηθεί ο  χαμένος χρόνος της προεκλογικής εκστρατείας.

Όπως και να ΄χουν  τα πράγματα, ο Κώστας Αραβανής δηλώνει  «ωσεί παρόν» και ότι κάθε άλλο παρά σκέφτεται να «παροπλιστεί»  πολιτικά τόσο απλά, όσο εύκολα  μ’ εκείνη την συνένετευξη  του είχε δηλώσει!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights