Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Equal Society: Δύο νέα δωρεάν μεταπτυχιακά από το Alba

«Σπουδάζω με Υποτροφία»

Δύο νέα δωρεάν μεταπτυχιακά από το Alba

To πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών έκλεισε τον δεύτερό του κύκλο με μια σημαντική προσφορά από το  ALBA Graduate Business School at the American College of Greece.

Το  ALBA, σε πείσμα των καιρών προσέφερε τη δυνατότητα σε έναν νέο άνθρωπο από τις οικονομικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, να συνεχίσει την ακαδημαική του πορεία μέσω του προγράμματος MSc in Strategic Human Resources Management, αναδεικνύοντας παράλληλα την προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασής του.

Ο υπότροφος, Ερμής Τσοκάρας μίλησε για την ευκαιρία που του δόθηκε από το πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτρφία και για «ένα όνειρο που τελικά έγινε πραγματικότητα, με την βοήθεια του ALBA και της Equal Society».

  • Ανοίγει ο τρίτος κύκλος των υποτροφιών

Η συνεργασία του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece με την Εqual Society για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» θα συνεχιστεί  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χρονία και στον νέο κύκλο του προγράμματος ακόμη πιο δυναμικά. Το ALBA, ανακοινωσε την προσφορα δύο (2) υποτροφιών πλήρους φοίτησης, μια για το πρόγραμμα MScinInternationalBusinessandManagement και ακόμη μια για το νέο μεταπτυχιακό MScinEntrepreneuship. Και τα δύο προγράμματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο του 2014 και τα δίδακτρα τους είναι 12.500 εκαστο.

Ο αντιπρύτανης του ALΒΑ Νικόλαος Μυλωνόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το ALBA έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει τα στελέχη που κάνουν τη διαφορά στην οικονομία και την κοινωνία γενικότερα. Μέσω της συνεργασίας μας με την Equal Society προσβλέπουμε στην περεταίρω επιδίωξη των στόχων μας από κοινού».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την αιτηση  κοινωνικών κριτηρίων στην Equal Society μεχρι και 6 Ιουνίου καθως και την ακαδημαική αίτηση τους στο ALBA το αργότερο μεχρι και τις 13 Ιουνίου 2014. Τοσο τα οικονομικα-κοινωνικα κριτηρια της Equal Society όσο και λεπτομέρειες για τα ακαδημαικά κριτήρια των δύο (2) προγράμματων θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες στο http://spoudazo.equalsociety.gr.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Βεργίνεια 2014 (αναν.)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Τσουκαλάδων προκηρύσσει  τους αθλητικούς αγώνες στίβου “ΒΕΡΓΙΝΕΙΑ 2014”. Οι αγώνες γίνονται σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας, τον […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *