Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ζωή Λάσκαρη για την Κεφαλονιά!!!

Ενημέρωση από την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών

Χθες βράδυ, ο πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών κ. Τάσος Βαλλιανατος μαζί και ο Σκηνοθέτης της Συναυλίας Αλληλεγγύης στην Κεφαλονιά  -που θα γίνει στο Θέατρο Ακροπόλ στις 10-3-’14-  κ.Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος παρακολούθησαν μαζί με φίλους Κεφαλονίτες, την Ζωή Λάσκαρη στην ερμηνεία της στο έργο  του Χάρολντ Πίντερ ”Ωραία Χρόνια”.

   

Η κίνηση έγινε, σε απάντηση της ευγενικής χειρονομίας της κ.Λάσκαρη,  να στείλει μέσω του κ.Κακή Κωνσταντινάτου επιστολή συμπαράστασης, στην Σύναξη των Κεφαλληνιακών Σωματείων, Συλλόγων και Αδελφοτήτων της Αττικής,  που με πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας των Αθηνών πραγματοποιήθηκε  στις 1-2-’14 στον Δήμο Αθηναίων (Κτήριο Κωστής Παλαμάς).

Οι Κεφαλονίτες εξέφρασαν τον θαυμασμό τους στην συμπατριώτισσα τους (είναι γνωστή η καταγωγή της κ.Λάσκαρη απο την Κεφαλονιά)
και την ευχαρίστησαν για την συμπαράστασή της.

   

Εκείνη ζήτησε να πληροφορηθει για την κατάσταση στο νησί και εξεφρασε με έκδηλο το ενδιαφέρον την επιθυμία της να κρατείται ενήμερη.
Παρόντες στο πραγματικα οικογενειακο κλιμα που δημιουργήθηκε, μεταξύ μελών  της ίδιας και μεγάλης Κεφαλληνιακής Οικογένειας!,- πλην των προαναφερθέντων- ο κ.Ιωάννης Φιλιππάτος, η κ.΄Αντζελα Δαούση και η κ.Ελένη Καρούσσου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Λευκάδα στα πλαίσια της έναρξης νέας αεροπορικής σύνδεσης από τον Ιούνιο 2013

To Eπιμελητήριο Λευκάδας στα πλαίσια της στρατηγικής που αφορά τη στόχευση νέων συνεργασιών και αεροπορικών συνδέσεων ενημερώνει ότι τη προηγούμενη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *