Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

EQUAL SOCIETY: Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο νησί της Λευκάδας και των γύρω περιοχών από 16-2 έως 4-3-2014

EQUAL SOCIETY

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο νησί της Λευκάδας και των γύρω περιοχών αναρτημένες στον πίνακα της Δομής.

Ζητείται υπάλληλος για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ζητά υπάλληλο για τα γραφεία της με σύμβαση Αορίστου Χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρες 10 με 12 το πρωί και 5 με 6 το απόγευμα να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία της ΕΠΣ οδός Αρκαδίου 17 στην Πρέβεζα προσκομίζοντας  το ποινικό τους μητρώο, επικυρωμένες φωτοτυπίες του πτυχίου αγγλικής γλώσσας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και του απολυτηρίου λυκείου. Θα πρέπει να είναι έως 30 χρονών και στην περίπτωση των αντρών να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Τρεις προσλήψεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στην πρόσληψη βοηθού βρεφονηπιοκόμου, μάγειρα και καθαρίστριας θα προβεί ο Δήμος Λευκάδας για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι συγκεκριμένες συνάψεις συμβάσεων αφορούν την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτές μέχρι 10 Μαρτίου και θα καταβληθούν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο Λευκάδας υπόψη της κας Νικολλέτας Κονιδάρη.  Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 31/08/2014 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας,  1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com, www.equalsociety.gr.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights