Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Απριλίου 2019

Nέα υποψηφιότητα από την ΝΔ για τον δήμο της Λευκάδας

Φανερά  ενοχλημένη και πολύ προβληματισμένη φέρεται να είναι  η ηγεσία στην Συγγρού με τα «τραγελαφικά» που συμβαίνουν στην Λευκάδα. Δυσαρεστημένος κι ο Αντώνης Σαμαράς που φέρεται προσωπικά να είχε δώσει το ΟΚ για την κάθοδο του Θανάση Καββαδά με την στήριξη του κόμματος.

Το κόμμα κεντρικά ισχυρίζεται ότι από την αρχή επιθυμούσε αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές,  με δικό του ανεξάρτητο κεντροδεξιό υποψήφιο, με τα χαρακτηριστικά που  ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος  σε παλιότερη έγγραφη  δήλωσή του προς τα τοπικά ΜΜΕ είχε περιγράψει. Προς ενίσχυση των πληροφοριών που διαρρέουν και σε μια ύστατη προσπάθεια  ανάταξης της  πληγείσας αξιοπιστίας , λόγω των πραγματικών περιστατικών και της αθρόας συμμετοχής  μελών του κόμματος στο ψηφοδέλτιο του κ. Σπύρου Μαργέλη, η γαλάζια παράταξη παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Τ’ όνομα τού κ. Βασίλη Αραβανή από την  Καρυά «παίζει» τελευταία στην διεκδίκηση της δημαρχίας στην Λευκάδα και καλούνται «άπαντες» να την υποστηρίξουν χωρίς αντιρρήσεις, ενστάσεις και ερωτηματικά. Ο κ. Βασίλειος Αραβανής είναι Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα και πολύ γνωστός στην Συγγρού, αφού το όνομά του «φιγουράριζε» και το 2012 μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών για τον Νομό Λευκάδας.

Πάντως δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι εξελίξεις αμέσως μετά το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων στην τοπική οργάνωση της ΝΔ.  Ειδικά σε περίπτωση εκλογικής ήττας: φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες!

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή μέσω… σουβλατζίδικου

Συνάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή Θεόδωρου Σολδάτου με τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – Μπορεί ο Θεόδωρος Σολδάτος να είναι από […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *