Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Σεπτεμβρίου 2019

Nέα υποψηφιότητα από την ΝΔ για τον δήμο της Λευκάδας

Φανερά  ενοχλημένη και πολύ προβληματισμένη φέρεται να είναι  η ηγεσία στην Συγγρού με τα «τραγελαφικά» που συμβαίνουν στην Λευκάδα. Δυσαρεστημένος κι ο Αντώνης Σαμαράς που φέρεται προσωπικά να είχε δώσει το ΟΚ για την κάθοδο του Θανάση Καββαδά με την στήριξη του κόμματος.

Το κόμμα κεντρικά ισχυρίζεται ότι από την αρχή επιθυμούσε αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές,  με δικό του ανεξάρτητο κεντροδεξιό υποψήφιο, με τα χαρακτηριστικά που  ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος  σε παλιότερη έγγραφη  δήλωσή του προς τα τοπικά ΜΜΕ είχε περιγράψει. Προς ενίσχυση των πληροφοριών που διαρρέουν και σε μια ύστατη προσπάθεια  ανάταξης της  πληγείσας αξιοπιστίας , λόγω των πραγματικών περιστατικών και της αθρόας συμμετοχής  μελών του κόμματος στο ψηφοδέλτιο του κ. Σπύρου Μαργέλη, η γαλάζια παράταξη παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Τ’ όνομα τού κ. Βασίλη Αραβανή από την  Καρυά «παίζει» τελευταία στην διεκδίκηση της δημαρχίας στην Λευκάδα και καλούνται «άπαντες» να την υποστηρίξουν χωρίς αντιρρήσεις, ενστάσεις και ερωτηματικά. Ο κ. Βασίλειος Αραβανής είναι Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα και πολύ γνωστός στην Συγγρού, αφού το όνομά του «φιγουράριζε» και το 2012 μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών για τον Νομό Λευκάδας.

Πάντως δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι εξελίξεις αμέσως μετά το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων στην τοπική οργάνωση της ΝΔ.  Ειδικά σε περίπτωση εκλογικής ήττας: φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες!

1 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση

Κλείνει αύριο η Περιφέρεια σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους – “Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου,  και η Εκτελεστική Επιτροπή […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *