Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Οκτωβρίου 2020

ΑΝ.Α.Σ.Α: Ένα ακόμη χτύπημα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από την συγκυβέρνηση η κατάργηση γραφείων και υπηρεσιών του ΕΟΤ

Με πρόσχημα την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προωθεί ένα ακόμη κτύπημα σε βάρος της συνοχής και της λειτουργικότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αλλά και κυρίως σε βάρος των συμφερόντων των χιλιάδων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που ασχολούνται στον τουρισμό.

Συγκεκριμένα καταργούνται όλες οι υπηρεσίες και τα γραφεία του ΕΟΤ και μεταφέρονται στην Πάτρα!

Ειδικά, η κατάργηση του γραφείου τουρισμού στο Αργοστόλι, σε μια περίοδο που όλες οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό προσπαθούν να ανακάμψουν από τα πολλά προβλήματα που επισώρευσε ο σεισμός, δείχνει ανάγλυφα πόσο αναξιόπιστες είναι οι κυβερνητικές εξαγγελίες για βοήθεια, και αποκαλύπτει ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους υπουργούς που επισκέπτονται το νησί είναι ο επικοινωνιακός λαϊκισμός, όπως άλλωστε το ίδιο έπραξε και η αρμόδια υπουργός κα Κεφαλογιάννη!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καλεί τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους να κινητοποιηθούν για να εμποδίσουν αυτή την νέα μνημονιακή ενέργεια που στρέφεται ευθέως απέναντι στα συμφέροντα τους.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καλεί τον περιφερειάρχη Ιονίων να φερθεί για μια φορά τουλάχιστον σαν εκπρόσωπος των πολιτών του Ιονίου και όχι σαν φερέφωνο της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Αργοστόλι, 25/2/2014

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός Σύμβουλος

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: «Στις περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια Νησιά δεν στέλνουμε απλώς ένα μήνυμα. Ανατρέπουμε και προχωράμε!»

«Στις περιφερειακές εκλογές στα Ιόνια Νησιά δεν στέλνουμε απλώς ένα μήνυμα. Ανατρέπουμε και προχωράμε!» Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *