Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Ιανουαρίου 2020

Eνώ δεν έχουν υποψήφιο Δήμαρχο …υπερπροσφορά Αντιπεριφερειαρχών από την ΝΔ στη Λευκάδα

Τόσους πολλούς «εσωκομματικούς αντιπάλους» πιθανόν θα τους ζήλευε κι ο ίδιος ο Σαμαράς…

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θοδωρής Βερύκιος δεν φαντάζονταν ότι μια υποχρηματοδοτούμενη θέση με υποστελεχωμένες υπηρεσίες θα μπορούσε να ασκεί τόσο μεγάλη «αίγλη» σε υποψήφιους πολιτικούς μνηστήρες!

Έτσι, ανοίγοντας η κουβέντα γύρω από την αναπλήρωση της θέσης του Αντιπεριφερειάρχη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει θέμα, αφού μόλις χθες ο κ. Βερύκιος στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό prisma 95,1 δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, φέρεται και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Μελάς να έχει εκφράσει φιλοδοξίες.

Είναι απορίας άξιο πραγματικά ότι σε τοπικό επίπεδο η γαλάζια παράταξη αντί να ψάχνει  για δήμαρχο, αναλώνεται σε έναν «υπόγειο πόλεμο» ανάδειξης του νέου Αντιπεριφερειάρχη της Λευκάδας. Mπορεί ο κ. Βερύκιος να μην συμφωνεί με  κάποια δημοσιεύματα,  όμως γνωρίζει πολύ καλά ποιοι «πολιτικοί  κύκλοι» τα διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Άρα για τα όποια «φαιδρά δημοσιεύματα» και την όποια «παραφιλολογία» ας αναζητήσει τις «πηγές» τους στον «κομματικό του χώρο» που -απ΄ότι  εμείς αντιλαμβανόμαστε-  αμφισβητεί ανοιχτά πλέον και την δική του υποψηφιότητα, προσφέροντάς του μια θέση,  ασχέτως εάν ο ίδιος δεν την επιθυμεί.

Δείτε σχετικά:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *