Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Απριλίου 2019

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει μεθόδευση της Περιφερειαρχής Αρχής να μη συγκληθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Ληξούρι

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει  μία ακόμη μεθόδευση της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να αποφύγει την πραγματοποίηση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο χτυπημένο από το σεισμό Ληξούρι.

Προφασίστηκε ότι τάχα δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος!!!

Πρέπει όμως να διαλέξει η Περιφερειακή Αρχή πότε λέει αλήθεια. Όταν ισχυρίζεται  ότι «..τα σχολεία λειτουργούν κανονικά από σήμερα στα κτίρια που επισκευάστηκαν…» (σχόλιο Περιφερειάρχη σε σχετική συνέντευξή του), η όταν ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κανένας χώρος (ούτε ένα σχολείο;) που να μπορεί  να φιλοξενήσει την συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβούλιου;

Η κοροϊδία και ο χλευασμός των σεισμοπλήκτων και ιδιαίτερα των κατοίκων της Παλικής από την Περιφερειακή Αρχή δεν έχουν όρια. Οι μεθοδεύσεις της απλά αποκαλύπτουν το  φόβο της μπροστά στην παρρησία των  πληγέντων κατοίκων της  Παλικής στο Π.Σ. που ένοιωσαν ότι οι δικές τους ανάγκες δεν μπορούν να βολευτούν ταυτόχρονα με την πολιτική της μόνιμης και σταθερής εξυπηρέτησης των επιχειρηματιών και του κεφαλαίου από την Π.Αρχή και την κυβέρνηση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό της Παλικής να μεγαλώσει  το φόβο της Περιφερειακής Αρχής αλλά και όλου του φάσματος της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης που στηρίζει και προωθεί  μαζί της, την πολιτική της ΕΕ  και της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, πολιτική η οποία περιφρονεί τις λαϊκές ανάγκες όπως είναι η αντισεισμική προστασία. Η καταδίκη αυτής της πολιτικής και των δυνάμεων που την στηρίζουν στις επερχόμενες εκλογές και η   ανάπτυξη ενός ρωμαλέου και δυναμικού κινήματος για την διεκδίκηση όλων των λαϊκών αναγκών και ιδιαίτερα αυτών της αντισεισμικής προστασίας,  (ασφαλών δημόσιων υποδομών, αποκατάσταση των πληγέντων, διευθέτηση της ρύθμισης της ποσόστωσης  χωρίς εξετάσεις για την επιλογή των μαθητών της Γ  λυκείου στα ΑΕΙ κ .α),   είναι η καλύτερη απάντηση σε κυβέρνηση και Π. Αρχή.

Όλοι και όλες στο Π.Σ την Κυριακή  23 Φεβρουαρίου  2014  και ώρα  11:00 στο Τ.Ε.Ι. Αργοστολίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ  19 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014                                                     

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *