Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2019

“Σφήνα” Γιάννη Μαλακάση στην υποψηφιότητα Πετρόπουλου

Δεν έχουν τελειωμό τα “βάσανα” για τη Συγγρού που αποποιήθηκε τα “χρίσματα” όπως ο  “διάολος το λιβάνι” που λέει ο σοφός λαός μας. Νέα “σενάρια” στην γαλάζια παράταξη της Λευκάδας θέλουν και τον περιφερειακό  σύμβουλο Γιάννη Μαλακάση  να ενδιαφέρεται για την καρέκλα του  Αντιπεριφερειάρχη, μπαίνοντας “σφήνα” στην επιθυμία του πρόεδρου της τοπικής ΝΟΔΕ Δημήτρη Πετρόπουλου. Μια καρέκλα που επισήμως (το τονίζουμε) ακόμα είναι ήδη κατειλημμένη  από τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θοδωρή Βερύκιο, που φήμες τον θέλουν να “συστρατεύεται” με το ψηφοδέλτιο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Μαργέλη διεκδικώντας τη θέση του Αντιδημάρχου.

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε, αφήνουμε το χρόνο να μας δείξει για το τι μας επιφυλάσσουν οι “γαλαζοπράσινοι” της Λευκάδας. Απλά διαπιστώνουμε ότι εντός και εκτός των παρατάξεών τους κάπου “έχει χαθεί γενικά η μπάλα”! Φαίνεται ότι λειτουργούν σαν “στράτευμα”  που χάνοντας  στόχο και ηγέτη, αυτονομείται κατά ομάδες στην προσπάθειά του να διασωθεί λίγο πριν τον “αφανισμό” του από τον αντίπαλο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στέφ. Σαμοΐλης: Καταστροφική για την περιοχή μας η «καταστροφή» των χημικών της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη Κέρκυρα, 05/06/2014 Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «καταστροφής» των χημικών όπλων της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *