Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Σεπτεμβρίου 2019

Εναρκτήρια συνάντηση «ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ 2007-2013», έργο S.T.A.R για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ 2007-2013», έργο S.T.A.R.: Κύκλος συναντήσεων εργασίας με θέμα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η εναρκτήρια συνάντηση, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, στο πλαίσιο του έργου «Στατιστικά δίκτυα στον τομέα τουρισμού στις περιοχές της Αδριατικής – S.T.A.R. (Statistical networks in tourism sector of Adriatic Regions)».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Αρίλλα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, με τη συμμετοχή περισσότερων των 50 προσκεκλημένων – εκπροσώπων τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων. Εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τους παρευρισκομένους, τόσο για το έργο STAR, όσο και για τη διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο αυτού, και η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν εξειδικευμένα στελέχη του τουριστικού κλάδου, που με την παρουσία τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των παρευρισκομένων. Σημαντική ήταν επίσης και η συμμετοχή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φ. Τσίπη, ο οποίος στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που ακολούθησε, διατύπωσε τους κυριότερους στόχους και τα οφέλη από τη χρήση της πλατφόρμας του STAR. Αξιοσημείωτη για την επιτυχή έκβαση της συνάντησης ήταν και η συμβολή του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Αρίλλα και της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το STAR, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.startourism.eu ή να επικοινωνήσετε με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (κα Ε. Τίκου στο τηλ: 26613-62325, e-mail:  tikou@pin.gov.gr).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *