Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Αυγούστου 2019

Τουρισμός: Αναμένεται μεγάλη αύξηση κρατήσεων για τα Ιόνια Νησιά – Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση BIT του Μιλάνου

Στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ 2014, στο Μιλάνο της Ιταλίας, συμμετείχε η ΠΙΝ με δικό της αυτόνομο εντυπωσιακό – με τρείς όψεις περίπτερο – από τις 13 έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και όπως ανέφερε η Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ του Μιλάνου, Κυριακή Μπουλασίδου, αναμένεται μεγάλη αύξηση κρατήσεων για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τα Ιόνια Νησιά, η οποία θα είναι σε διψήφιο νούμερο.

Το περίπτερο της ΠΙΝ επισκέφθηκαν tour operators και δημοσιογράφοι οι οποίοι εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα Ιόνια Νησιά.

Στην έκθεση επίσης συμμετείχαν πλήθος επιχειρηματιών από τα Ιόνια Νησιά.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Κεκάτος, σε μια προσπάθεια ιδιαίτερης προβολής της Κεφαλονιάς.

Την υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας είχαν οι προϊστάμενοι των τμημάτων τουρισμού της ΠΕ  Κέρκυρας Γεώργιος Παπαβλασόπουλος και της ΠΕ Λευκάδος Σπυρίδων Ζαμπέλης.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιστολή Περιφερειάρχη Ι.Ν. για εμπόρους, επαγγελματίες και βιοτέχνες

                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα  6 Δεκεμβρίου 2011 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                                  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *