Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Μαρτίου 2023

Τουρισμός: Αναμένεται μεγάλη αύξηση κρατήσεων για τα Ιόνια Νησιά – Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση BIT του Μιλάνου

Στη Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ 2014, στο Μιλάνο της Ιταλίας, συμμετείχε η ΠΙΝ με δικό της αυτόνομο εντυπωσιακό – με τρείς όψεις περίπτερο – από τις 13 έως και τις 15 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και όπως ανέφερε η Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ του Μιλάνου, Κυριακή Μπουλασίδου, αναμένεται μεγάλη αύξηση κρατήσεων για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τα Ιόνια Νησιά, η οποία θα είναι σε διψήφιο νούμερο.

Το περίπτερο της ΠΙΝ επισκέφθηκαν tour operators και δημοσιογράφοι οι οποίοι εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα Ιόνια Νησιά.

Στην έκθεση επίσης συμμετείχαν πλήθος επιχειρηματιών από τα Ιόνια Νησιά.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Κεκάτος, σε μια προσπάθεια ιδιαίτερης προβολής της Κεφαλονιάς.

Την υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας είχαν οι προϊστάμενοι των τμημάτων τουρισμού της ΠΕ  Κέρκυρας Γεώργιος Παπαβλασόπουλος και της ΠΕ Λευκάδος Σπυρίδων Ζαμπέλης.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στην περιοχή του κεντρικού Ιονίου θα βρεθεί το σκάφος Ναυτίλος του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος σχετική άδεια έρευνας για τη διερεύνηση της ηχητικής επικοινωνίας της μεσογειακής φώκιας (Monachus monachus) σε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights