Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2019

Ο Μ. Νησιώτης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ελευθερία και Δημιουργικότητα του ανθρώπου μέσα από την Ελληνικότητα

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενος στα κελεύσματα των καιρών, αποφάσισα να υποβάλω την υποψηφιότητά μου, ως ανεξάρτητος Δήμαρχος Λευκαδίων στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οδηγώντας το συνδυασμό ”Πατριωτική Κίνηση Λευκάδας”.
Υπηρέτησα την πατρίδα μου ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και ευελπιστώ με τη δική σας ψήφο να μου δώσετε τη δυνατότητα να υπηρετήσω τη Λευκάδα μας από τη θέση του εκλεγμένου Δημάρχου.

Στο απόλυτο σκοτάδι και στο μηδέν των μνημονίων που μας έχουν οδηγήσει οι αποφάσεις των πατριδοκάπηλων πολιτικών, ξεπουλώντας τη χώρα και τους θησαυρούς της, επιβάλεται να αντιδράσουμε έμπρακτα στα όσα συμβαίνουν στο νησί μας και στην χώρα μας.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι σε τούτο τον τόπο δεν είμαστε ούτε επισκέπτες, ούτε υποτακτικοί. Είμαστε οι πολίτες αυτού του νησιού, ο τόπος αυτός μας ανήκει.

Δεν μπορούμε να τον αφήνουμε έρμαιο στα χέρια της κομματοκρατίας που ισοπέδωσε τη χώρα, ούτε βέβαια και να αναζητούμε σωτήρες στους εθνομηδενιστές, τους άθεους και τους απάτριδες. Είναι καιρός να σταματήσουμε να κοιτάμε εξ αποστάσεως τι συμβαίνει στην πόλη μας, νιώθωντας ανήμποροι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τον τόπο μας. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να βελτιώσουμε και να προστατεύουμε το νησί μας ως ενεργοί πολίτες.

Ο τόπος μας, μας κληροδοτήθηκε από τους γονείς και τους παππούδες, με αγώνες και αίμα. Οφείλουμε αξιοπρεπή και ακέραιο να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας. Η εικόνα των σκουπιδιών, των απαράδεκτων δρόμων, της προβληματικής ύδρευσης, της ηχορρύπανσης, δεν είναι αυτό που αρμόζει στα νησιά μας. Ήδη η κομματοκρατία που τόσα χρόνια εκλέγονταν, απέδειξε τι μπορεί να κάνει: επί της ουσίας τίποτα. Δεν πρέπει να τους δοθεί άλλη ευκαιρία.

Ακόμα και αυτοί που έρχονται με την όψη του νεωτεριστή και προοδευτικού δεν πρόσφεραν στις πόλεις τους, παρά μια εικόνα σκουπιδιών, ασυδοσίας, ανέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, νεοοθωμανισμού, και gay parade.

Θα έχετε παρατηρήσει πως ενόψει των διπλών εκλογών τα κόμματα αναζητούν νέους και άφθαρτους. Το αστείο είναι ότι οι νέοι και άφθαρτοι που αυτοί ψάχνουν έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Σαν σύγχρονος ”βρυκόλακας” η φαυλοκρατία αναζητά νέο αίμα για να σωθούν οι ίδιοι.

Δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία αυτή. Να τους αφήσουμε να σβήσουν οριστικά όλοι αυτοί και τα κυκλώματά τους.

Η κίνησή μας απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Λευκαδίτες, του Καλαμού και του Καστού, σε όλες τις ηλικίες, και σε όλους τους Έλληνες Πολίτες ανεξαρτήτως κομματικών ιδεολογιών.

Και όπως ο μεγάλος Γεώργιος Σεφέρης έγραψε :

”Είμαστε ένας λαός με παλικαρίσια ψυχή, που κράτησε τα βαθιά κοιτάσματα της μνήμης του σε καιρούς ακμής και σε αιώνες διωγμών και άδειων λόγων. Τώρα που ο τριγυρινός μας κόσμος μοιάζει να θέλει να μας κάνει τρόφιμους ενός οικουμενικού πανδοχείου, θα την απαρνηθούμε άραγε αυτή τη μνήμη; Θα το παραδεχτούμε τάχα να γίνουμε απόκληροι;”

Για τη Δημοτική κίνηση ”Πατριωτική Κίνηση Λευκάδας”.

Λευκάδα 10 Φεβρουαρίου 2014

facebook : Πατριωτική-Κίνηση-Λευκάδας
email : patriotikikinisilefkadas@gmail.com
τηλέφωνο : 6944352272

Νησιώτης Μ. Νικόλαος
Πχης ΠΝ ε.α.
Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας

Σημ. ΜΝ: O απ. αξιωματικός ΠΝ κ. Νικόλαος Μ. Νησιώτης ήταν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές υποψήφιος βουλευτής για την εκλογική περιφέρεια Λευκάδας με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *