Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2022

Θα επισκεφτούν την Κεφαλονιά οι Βέλγοι τουρίστες για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους – Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο «Βεζάλ» στη Ζάκυνθο

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην τουριστική έκθεση SALON DE VACANCES 2014

Θα επισκεφτούν την Κεφαλονιά οι Βέλγοι τουρίστες για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του περιπτέρου της ΠΙΝ, στην έκθεση  Salon de Vacances 2014, η οποία διεξήχθη στις Βρυξέλλες από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΤ υπάρχει μεγάλη αύξηση κρατήσεων για την Ελλάδα και για τα Ιόνια Νησιά, όπως αναφέρουν και οι tour operators.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί επισκέπτες  του περιπτέρου της Περιφέρειάς μας, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να επιλέξουν φέτος ως προορισμό για τις διακοπές τους την Κεφαλονιά λόγω των σεισμών και να εκφράσουν έτσι την συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους, όπως δήλωσαν στους υπευθύνους του περιπτέρου.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το 2013, γύρω στις 110.000 επισκέπτες.

Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο «Βεζάλ» στη Ζάκυνθο

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-παρουσίαση της Ζακύνθου με θέμα το Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο «Βεζάλ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο το Σεπτέμβριο του 2014.

Την έκθεση επισκέφθηκε  και ο Έλληνας Πρέσβης στο Βέλγιο, κ. Χαλαστάνης Κωνσταντίνος, ο  οποίος υποσχέθηκε μαζί με την Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Βελγίου, κ.  Ελένη Σκαρβέλη, ότι θα προγραμματίσουν το προσεχές διάστημα εκδηλώσεις προβολής για τη στήριξη της Κεφαλονιάς.

Το περίπτερο της ΠΙΝ στήριξαν οι προϊστάμενοι των Τμημάτων Τουρισμού της ΠΕ Κέρκυρας Γεώργιος Παπαβλασόπουλος και της ΠΕ Λευκάδος Σπυρίδων Ζαμπέλης.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή επιστολή της οικογένειας Βαγγέλη Βλασσόπουλου, σχετικά με τα εγκαίνια Μουσείου Λαϊκής Τέχνης “Ευάγγελος Βλασσόπουλος” στον Άγιο Πέτρο Λευκάδας

Μόλις πριν από λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε προφορικά ότι την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια Μουσείου Λαϊκής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *