Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Σχόλιο του Γιώργου Γαβρίλη σχετικά με τα τελευταία γεγονότα δημιουργίας δημοτικής παράταξης

Είναι γνωστό πως καιρό τώρα προσπαθώ για την δημιουργία παράταξης με σαφή πολιτική θέση  κι άποψη πάνω στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας στο Μεγανήσι. Προβλήματα που δεν είναι ούτε ξένα, ούτε  άγνωστα  σε  σχέση με την υπόλοιπη  Ελλάδα που δοκιμάζεται από βάρβαρες πολιτικές λιτότητας κι οικονομικής εξαθλίωσης των οικονομικά ασθενέστερων. Ήδη στο νησί μας υποβαθμίζεται η συγκοινωνία, καταστήματα κλείνουν, θέσεις  γιατρών κι  εκπαιδευτικών καλύπτονται  με το ζόρι, ενώ χαράτσια κι αντικειμενικές αξίες τραβούν την ανηφόρα.

Στην περιοχή ήδη δραστηριοποιούνται δύο οffshore εταιρείες και κάποιοι φιλοδοξούν  να τις δεκαπλασιάσουν. Προφανέστατα υπάρχει ανάγκη αλλαγής της παρούσας αποτυχημένης δημοτικής αρχής των μνημονίων και των αποκλεισμών, χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή να μην αντικατασταθεί με κάτι ανάλογο.

Συνεπής λοιπόν στις αρχές μου, στην κοινωνία και στους φίλους μου θα εργαστώ σιωπηρά για την δημιουργία μιας τέτοιας δημοτικής παράταξης κι οτιδήποτε άλλο φημολογείται ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ Κε ΓΑΒΡΙΛΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ !
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ !
    ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !
    ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ !

    1. Ο Καρλ Λήμπκνεχτ, ο μεγάλος αυτός επαναστάτης, μόλις τον χειροκρότησαν οι αντίπαλοί του, στο γερμανικό κοινοβούλιο, σηκώθηκε και είπε: «Ανακαλώ τα όσα είπα, διότι όταν σε χειροκροτούν οι ταξικοί σου αντίπαλοι σημαίνει ότι κάνεις λάθος…».

      1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ !
        ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ !!
        ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
        ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΞ ΑΛΛΟΥ !
        ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ !
        ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ !

        1. Aγαπητέ φίλε, σας ευχαριστώ για τις “φιλοφρονήσεις” αλλά και τις “συμβουλές” σας. Κοιτάξτε βρείτε τα, όπως τα βρίσκατε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω πως κι εάν τα χαλάσατε ποτέ μ΄αυτούς που συγκυβερνάτε. Εγώ θα το σκεφτώ ακόμα λίγο (ελπίζω να έχω λίγο χρόνο) ν΄αποφασίσω ή με το Κεφάλι ή με τα Υποβρύχια. Ειλικρινά δεν περίμενα την ώρα που αποφάσιζα να ζήσω την ζωή μου στο Μεγανήσι ότι θ΄ αντιμετώπιζα αυτό το κορυφαίο δίλημμα στα 46 μου. Ομολογώ, παρότι θα δυσκολευτώ, σίγουρα θα βρω λύση.

      2. Σωστα Γιωργο μη μασας .Ο παλιοφιλος Χτεναρης… μαζι με δηθεν συντροφους και πεφωτισμενους ειχε συναντησεις στο κλεινων αστι και πολλοι του εκλεισαν το ματι. Απο τους δικους του δεν ειδε κανεναν…………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights